Στη Μονή ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μεν. Μποκέας – Συνάντηση με την Τοπική Κοινότητα και κατοίκους

Ημερομηνία:

Μία εποικοδομητική συνάντηση με τους κατοίκους της Μονής είχε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας έπειτα από πρόσκληση της Τοπικής Κοινότητας.
Ο Δήμαρχος έκανε μία εκτενή αναφορά σε έργα και παρεμβάσεις που έχουν υλοποιηθεί στην Μονή αλλά και στον προγραμματισμό που έχει γίνει με τη συνεργασία του Τοπικού Συμβουλίου όπου εξήρε τον Πρόεδρο Γιάννη Πατραμάνη για το έργο του αλλά και για τη συμβολή του στα όσα έχουν γίνει στο χωριό.
Ο Μενέλαος Μποκέας αναφέρθηκε στην ασφαλτόστρωση που έγινε προς τη Μονιανή Σκάλα αλλά και σε βελτιώσεις δημοτικής οδοποιία καθώς και στις τσιμεντοστρώσεις που έγιναν μέσα στο χωριό όπως από τη θέση Πλακάλωνα μέχρι την Κάτω Βρύση και στην περιοχή Χαλέπα, στην ανάπλαση της πλατείας στο Κέντρο του χωριού αλλά και στην πλήρη ανακατασκευή της παιδικής χαράς.
Πολύ σύντομα, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος, ολοκληρώνεται η μελέτη ανάπλασης του οικισμού της Μονής που περιλαμβάνει και την υπογειοποίηση των δικτύων της ΔΕΗ ενώ αναμένεται και η έγκριση του Τεχνικού Δελτίου που κατέθεσε ο Δήμος Μαλεβιζίου στην Περιφέρεια Κρήτης για την τσιμεντόστρωση από τη θέση Πλακωνα μέχρι Χειμευτού.
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο πρόγραμμα Αγροτικής Οδοποιίας ύψους 2 εκατομμυρίων ευρώ που ο Δήμος πολύ σύντομα θα δημοπρατήσει καθώς έχουν συμπεριληφθεί οι προτάσεις της Τοπικής Κοινότητας Μονής. Επίσης ο Μενέλαος Μποκέας ενημέρωσε τους κατοίκους της Μονής για τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για τη μείωση των δημοτικών τελών αλλά και τη στήριξη των πολύτεκνων και τρίτεκνων οικογενειών καθώς και για την ίδρυση της Ενεργειακής Κοινότητας και τα οφέλη που θα έχει και η Μονή.
Στη διάρκεια της συνάντησης ο Μενέλαος Μποκέας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο της Μονής και στη στήριξη του Δήμου στις εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο όπως είναι η Γιορτή Κρασιού και το Αλώνισμα.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου βρέθηκαν μεταξύ άλλων οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Γρηγόρης Φασουλάκης, Κοινωνικής Πολιτικής Μαρίνα Βογιατζή, Περιβάλλοντος Γρηγόρης Περυσινάκης, Πολεοδομικών Θεμάτων Μιχάλης Αλμπαντάκης και οι Πρόεδροι των επιτροπών Παιδείας Μενέλαος Σκουλούδης και Ανδρέας Παντερής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η Κρήτη γίνεται «SPACE Island» της Νοτιοανατολικής...

Το ελληνικό στοίχημα του διαστήματος, περνά από την Κρήτη. Με...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Φόβος και τρόμος με φόντο...

Από το 2021, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 40 θύματα, με...

Η Κρήτη γίνεται «SPACE Island» της Νοτιοανατολικής...

Το ελληνικό στοίχημα του διαστήματος, περνά από την Κρήτη. Με...

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Φόβος και τρόμος με φόντο...

Από το 2021, έχουν καταγραφεί τουλάχιστον 40 θύματα, με...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επίδομα παιδιού: Η ημερομηνία πληρωμής της 2ης δόσης

Όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή του επιδόματος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα...

Η Κρήτη γίνεται «SPACE Island» της Νοτιοανατολικής Ευρώπης

Το ελληνικό στοίχημα του διαστήματος, περνά από την Κρήτη. Με...

Αρρύθμιστη υπέρταση: Το μέγεθος του προβλήματος και ο νέος σύμμαχος στην αντιμετώπισή της

Το 90% των υπερτασικών ασθενών θα ρυθμιστούν, αν λαμβάνουν...

Συντάξεις Ιουνίου: Πότε θα γίνει η πληρωμή – Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο

Οι οριστικές ημερομηνίες πληρωμών των συντάξεων του Ιουνίου. Τις τελευταίες...