Στη Ρόδο ο Δήμαρχος Ρεθύμνης για το ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ

Ημερομηνία:

Στη Ρόδο θα μεταβεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2024, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης προκειμένου να συμμετάσχει στο Ετήσιο Τακτικό Συνέδριο της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας που τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
Πρόκειται για το πρώτο Συνέδριο της δημοτικής περιόδου 2024-2028, που λαμβάνει χώρα σε μία ιδιαίτερη χρονική συγκυρία, κατά την οποία η Αυτοδιοίκηση καλείται να λάβει πρωταγωνιστική θέση, σε ένα πλαίσιο σύνθετων απαιτήσεων οργάνωσης, λειτουργίας και ανάπτυξης του θεσμού.
Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το βράδυ της Πέμπτης, προκειμένου να συμμετάσχει στις επετειακές εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Ι.Μ. Αρκαδίου την επόμενη ημέρα καθώς και για τις εκδηλώσεις προς τιμήν της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου που θα γίνουν στην πόλη μας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και τον Δήμο Ρεθύμνης στις 8 και 9 Νοεμβρίου αντίστοιχα.
Κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Στέλιος Σπανουδάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ένας νεκρός από το τροχαίο στους Αρμένους...

Ο άτυχος οδηγός του αγροτικού οχήματος άφησε την τελευταία...

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του συνδέσμου...

Η ανακοίνωση του συνδέσμου τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Ρεθύμνης Μετά...

Ένας νεκρός από το τροχαίο στους Αρμένους...

Ο άτυχος οδηγός του αγροτικού οχήματος άφησε την τελευταία...

Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του συνδέσμου...

Η ανακοίνωση του συνδέσμου τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων Ρεθύμνης Μετά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήλωση Λευτέρη Αυγενάκη για τη νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση σε επισιτισμό και τουρισμό

«Η νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στον επισιτισμό και...

Αυξάνονται τα αποθέματα νερού στο Φράγμα Αποσελέμη – Άνοδος στάθμης και στη Λίμνη Κουρνά

Ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης ενημερώνει ότι τις τελευταίες ώρες...

Πάσχα στη σκιά του πολέμου: Θρίλερ με το Άγιο Φως – Πώς θα φτάσει στην Ελλάδα

Έντονη ανησυχία επικρατεί τις τελευταίες ημέρες, εν μέσω συγκρούσεων...