Στην Αχαΐα και Ηλεία ο ΥπΑΑΤ, Λευτέρης Αυγενάκης

Ημερομηνία:

Διαδοχικές συναντήσεις με αγρότες, επαγγελματίες και στελέχη της ΝΔ

Την Αχαΐα και την Ηλεία θα επισκεφθεί αύριο Πέμπτη 23 Μαΐου και μεθαύριο Παρασκευή 24 Μαΐου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρης Αυγενάκης.

Συγκεκριμένα, αύριο Πέμπτη 23 Μαΐου, ο ΥπΑΑΤ, στις 10.30 π.μ. θα μιλήσει για την αγροτική ανάπτυξη, στο συνέδριο της ΕΝΠΕ, το οποίο πραγματοποιείται στον Πολυχώρο Royal, στην Πάτρα (Ακτή Δυμαίων 53).

Σημειώνεται ότι η Ένωση Περιφερειών αναγνωρίζοντας το μείζονα ρόλο του πρωτογενούς τομέα στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας για πρώτη φορά έχει ειδικό τομέα αναφοράς στην αγροτική οικονομία και στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται λόγω κλιματικής κρίσης.

Στις 18.30 μ.μ. ο ΥπΑΑΤ θα επισκεφθεί το εκλογικό κέντρο της Διοικούσας Εκλογικής Επιτροπής της Ν.Δ. Αχαΐας (Ερμού & Αγίου Ανδρέου – Πάτρα).

Μεθαύριο Παρασκευή 24 Μαΐου, ο υπουργός θα επισκεφθεί την Ηλεία, όπου θα δώσει συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, στις 11.00 π.μ., στο ξενοδοχείο ALDEMAR, (αίθουσα Ήρα).

Ακολούθως, στις 12:30 μ.μ., θα συναντηθεί στον ίδιο χώρο με εκπροσώπους αγροτικών φορέων της Ηλείας και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας.

Στις 20.00 μ.μ. ο ΥΠΑΑΤ θα παρευρεθεί, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, στα εγκαίνια του 6ου Φεστιβάλ «Κερνάμε Ελλάδα», που πραγματοποιείται στο Αθλητικό Κέντρο Αμαλιάδας.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ανδρέας Παπανδρέου – Ντοκιμαντέρ: Η «τελευταία πράξη»...

Σπάνια ντοκουμέντα, γιατροί και στενοί συνεργάτες φωτίζουν το δραματικό...

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για Αβραμόπουλο: Η Ν.Δ. έχει καταντήσει...

«Η περιβόητη “αριστεία” της Ν.Δ. έχει μόνιμη έδρα στις...

Ανδρέας Παπανδρέου – Ντοκιμαντέρ: Η «τελευταία πράξη»...

Σπάνια ντοκουμέντα, γιατροί και στενοί συνεργάτες φωτίζουν το δραματικό...

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για Αβραμόπουλο: Η Ν.Δ. έχει καταντήσει...

«Η περιβόητη “αριστεία” της Ν.Δ. έχει μόνιμη έδρα στις...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Νόμος Κατσέλη: Ιστορική ανατροπή με «κούρεμα» τόκων – Πώς σταθεροποιούνται οι δόσεις για 100.000 πολίτες

Σημαντική αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού των δόσεων για δανειολήπτες...

Νέα άφιξη μεταναστών στην Κρήτη – Εντοπίστηκε σκάφος με 35 άτομα στον Κουδουμά

Δεν έχουν τέλος οι μεταναστευτικές ροές προς την Κρήτη,...

ΕΟΤ: Δράσεις για την προβολή της Ελλάδας στην πολωνική τουριστική αγορά

Oι δράσεις υλοποιήθηκαν από την Υπηρεσία ΕΟΤ Πολωνίας σε...

Τρεις καταδικαστικές αποφάσεις-σταθμός από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου κατά της Ελλάδας

Παραβίαση του δικαιώματος στην οικογενειακή ζωή και του δικαιώματος...