Στην ακριτική Γαύδο για την πρόληψη ταξίδεψε η οδοντιατρική Μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης

Ημερομηνία:

Στην ακριτική Γαύδο ταξίδεψε η οδοντιατρική Μονάδα της Περιφέρειας Κρήτης μετά από πρόσκληση του του Πολιτιστικού συλλόγου του νησιού και τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και του Δήμου Γαύδου. Ήταν μία επιτυχημένη κοινή δράση που είχε στόχο στην πρόληψη και θεραπεία της στοματική υγείας των κατοίκων της Γαύδου.
Η κινητή μονάδα επισκέφτηκε από τις 27 Ιουλίου έως και τις 4 Αυγούστου το ακριτικό νησί, όπου εξέτασε 65 κατοίκους και πραγματοποίησε 85 οδοντιατρικές θεραπείες (όπως σφραγίσματα , εξαγωγές).Τοπικοί φορείς και κάτοικοι εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς την Περιφέρεια Κρήτης για το ενδιαφέρον της αλλά και την κοινωνική της φροντίδα στο απομακρυσμένο ακριτικό νησί.
Από την πλευρά της η Περιφέρεια Κρήτης μέσω του Γιώργου Πιτσούλη, Αντιπεριφερειάρχη Πρόληψης (υπευθύνου κινητών Μονάδων)και Αθλητισμού ευχαριστεί θερμά τον οδοντίατρο Γιώργο Παπαδάκη για την εθελοντική του προσφορά, τους εργαζόμενους της κινητής οδοντιατρικής μονάδας, τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην υλοποίηση της συγκεκριμένης δράσης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness από δύο αθλητές...

Από το Ηράκλειο στην κορυφή του κόσμου για ακόμη...

Μια σημαντική διάκριση για τον Ηρακλειώτη κινηματογραφιστή...

«Ο Σίμος στον Παράδεισο» πήρε την πρώτη θέση στην...

Νέο παγκόσμιο ρεκόρ Guinness από δύο αθλητές...

Από το Ηράκλειο στην κορυφή του κόσμου για ακόμη...

Μια σημαντική διάκριση για τον Ηρακλειώτη κινηματογραφιστή...

«Ο Σίμος στον Παράδεισο» πήρε την πρώτη θέση στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι σκύλοι «διαβάζουν» τα συναισθήματά μας – Τι έδειξε έρευνα στον εγκέφαλό τους

Οι σκύλοι φαίνεται πως μπορούν να ξεχωρίζουν τα ανθρώπινα...

Η «συνταγή» που κρατάει τον εγκέφαλο νέο – Γιατί τη συστήνουν οι ειδικοί

Μια έξοδος με φίλους, μια επίσκεψη στον κινηματογράφο, μια...

Κλιματική αλλαγή: Η ακραία ζέστη απειλεί όλο και περισσότερο τους ηλικιωμένους

Νέα μελέτη του Πανεπιστημίου Στάνφορντ, που δημοσιεύεται στο Lancet...