Στην Ανατολική Κρήτη ο Σταύρος Αρναουτάκης

Ημερομηνία:

Περιοδεία στην περιοχή της Σητείας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης συνοδευόμενος από τους υποψηφίους Περιφερειακούς συμβούλους Λασιθίου του συνδυασμού «Κρήτη η ζωή μας» και την Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη.

Κατά την πρώτη στάση της περιοδείας στο Μακρύ Γιαλό – στην παραλιακή ζώνη – συναντήθηκαν με τους επαγγελματίες της περιοχής, πρώην και νυν αιρετούς της τοπικής αυτοδιοίκησης και πολίτες, ανταλλάσσοντας απόψεις για τα έργα και το τουριστικό μέλλον της περιοχής.

Ξεχωριστή μνεία έγινε για το δρομολογημένο έργο του βιολογικού καθαρισμού που ξεπερνά τα 14 εκ. ευρώ και θα εξυπηρετήσει ανάγκες της περιοχής και χωριών των Δήμων Ιεράπετρας και Σητείας, για το οποίο οι τοπικοί παράγοντες επεσήμαναν πως έχει μεγάλη σημασία, ευχαριστώντας τον Περιφερειάρχη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Μιραμπέλλο 2026» – Το πρόγραμμα των Καλοκαιρινών...

17/7 Άγιος Νικόλαος - Πλαζ ΕΟΤ | Παιδική Θεατρική...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Συγκινητική βραδιά στο Καστέλλι– Τίμησαν...

Συγκινητική βραδιά στο Καστέλλι– Τίμησαν παρουσία πλήθους κόσμου τον...

«Μιραμπέλλο 2026» – Το πρόγραμμα των Καλοκαιρινών...

17/7 Άγιος Νικόλαος - Πλαζ ΕΟΤ | Παιδική Θεατρική...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας:Συγκινητική βραδιά στο Καστέλλι– Τίμησαν...

Συγκινητική βραδιά στο Καστέλλι– Τίμησαν παρουσία πλήθους κόσμου τον...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Περισσότερα από 23 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε την προηγούμενη εβδομάδα

Περισσότερα από 23 εκατ. ευρώ μοίρασε το Πάμε Στοίχημα της Allwyn από τις 7 έως τις 13 Ιουλίου 2026, με τον μεγάλο νικητή στη Δάφνη να κερδίζει 14.124,32 ευρώ.

Εορτολόγιο 17 Ιουλίου: Μεγάλη γιορτή σήμερα – Ποιοι γιορτάζουν

Σήμερα, Παρασκευή 17 Ιουλίου τιμάται η μνήμη της Αγίας...