Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης

Ημερομηνία:

Για την Αθήνα αναχωρεί σήμερα, Τετάρτη 15 Μαρτίου, λόγω της επικείμενης πανελλαδικής απεργίας, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης προκειμένου να προεδρεύσει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. και να πραγματοποιήσει συνεργασία με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη, την προσεχή Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023.

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης, θα συζητηθούν τα ζητήματα που έχουν ανακύψει από το Νομοσχέδιο για την υπαγωγή των παρόχων υπηρεσιών ύδατος στην ΡΑΑΕΥ, η κλαδική ΣΣΕ εργαζομένων στις Δ.Ε.Υ.Α. 2023 και άλλα τρέχοντα θέματα.
Στην προγραμματισμένη συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό ΥΠ.ΕΣ. κ. Βορίδη, θα συζητηθεί το θέμα των συνταξιοδοτηθέντων εργαζομένων των Δ.Ε.Υ.Α.
Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο, το βράδυ της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δ.Ρ. κ. Στέλιος Σπανουδάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ορίστηκε το Δ.Σ του νοσοκομείου Ρεθύμνης

Δημοσιεύθηκε και επίσημα σε ΦΕΚ ο ορισμός των μελών...

«Οι βραχοκλησιές του Ρεθύμνου» το νέο βιβλίο...

Μετά από μακρόχρονη κυοφορία κυκλοφόρησε λίγο πριν τις γιορτές...

Ορίστηκε το Δ.Σ του νοσοκομείου Ρεθύμνης

Δημοσιεύθηκε και επίσημα σε ΦΕΚ ο ορισμός των μελών...

«Οι βραχοκλησιές του Ρεθύμνου» το νέο βιβλίο...

Μετά από μακρόχρονη κυοφορία κυκλοφόρησε λίγο πριν τις γιορτές...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εξαφάνιση 33χρονου γιατρού: Νέα στοιχεία στρέφουν τις έρευνες στην Επισκοπή Ρεθύμνου

Οι εθελοντές που βρίσκονται για έρευνες στην Κρήτη, δημοσίευσαν...

Έρχονται τα πορτοκαλί τιμολόγια ρεύματος – Τι αλλάζει και ποιοι κερδίζουν

Από το 2026 τίθενται σε εφαρμογή τα «πορτοκαλί» τιμολόγια...