Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης

Ημερομηνία:

Συνεργασία με τον αν. Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης, κ. Θοδωρή Λιβάνιο έχει την προσεχή Δευτέρα 7 Αυγούστου, στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Μαρινάκης , με αντικείμενο την προώθηση του έργου κατασκευής Ειδικού Σχολείου Ρεθύμνου, στο χώρο του πρώην ΚΕΓΕ.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο, το οποίο αποτελεί χρόνιο αίτημα της κοινωνίας του Ρεθύμνου, τη χρηματοδότηση του οποίου διεκδικεί επίμονα ο Δήμος Ρεθύμνης. Υπενθυμίζεται ότι στο πλαίσιο της επίσκεψής του πρώην αν. Υπουργού Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα, με αφορμή τα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημαρχείου, ο Δήμαρχος του είχε καταθέσει ως μοναδικό αίτημα την ανέγερση ενός σύγχρονου Ειδικού Σχολείου στο Ρέθυμνο, αποσπώντας τη διαβεβαίωση του για θετική εξέλιξη του θέματος.
Εν όψει της επικείμενης υπηρεσιακής του συνάντησης με τον αν. Υπουργό ΥΠΕΣ για το συγκεκριμένο θέμα, ο κ. Μαρινάκης τόνισε πώς «Η μέριμνα και η έγνοια του Δήμου Ρεθύμνης για τα παιδιά με ειδικές δεξιότητες και μαθησιακές ανάγκες, είναι διαρκής. Σταθερός στόχος μας είναι η δημιουργία σύγχρονων εγκαταστάσεων και επαρκών υποστηρικτών δομών, που θα προσφέρουν στα παιδιά τη δυνατότητα της εκπαίδευσης και εξειδίκευσής τους. Προσβλέπω στη συνδρομή των τοπικών βουλευτών για την εξασφάλιση της απαιτούμενης χρηματοδότησης του έργου, η οποία ξεπερνά τα 10 εκατομμύρια ευρώ κι ελπίζω η συνεργασία μου με τον κ. Λιβάνιο να έχει θετικά αποτελέσματα».
Ο Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το βράδυ της ίδιας ημέρας και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Λελεδάκης Δημήτρης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την εκδημία του Γεωργίου...

Η Τοπική των Ρεθυμνίων Εκκλησία, μετά την αγγελία της...

myBusinessSupport: Άνοιξε η πλατφόρμα για αποζημιώσεις επιχειρήσεων...

Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τον α’ κύκλο του...

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την εκδημία του Γεωργίου...

Η Τοπική των Ρεθυμνίων Εκκλησία, μετά την αγγελία της...

myBusinessSupport: Άνοιξε η πλατφόρμα για αποζημιώσεις επιχειρήσεων...

Άνοιξε η πλατφόρμα myBusinessSupport για τον α’ κύκλο του...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Προσβάσιμος τουρισμός στην πράξη: Τι χρειάζεται να αλλάξει για τα άτομα με αναπηρία

Η προσβασιμότητα στον τουρισμό αποτελεί βασική προϋπόθεση για όλους...

«Market Pass»: Τα vouchers θα μπορούν να χρησιμοποιούνται και στις λαϊκές αγορές

Συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΠΟΣΠΛΑ. Την ένταξη των λαϊκών...

Καθιστική ζωή: Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μένουμε καθισμένοι για πάνω από 25 λεπτά – Τι έδειξε νέα μελέτη

Περισσότερο απ’ όσο ίσως φανταζόμαστε μπορεί να επηρεάζει την...

Λαϊκές αγορές: Έρχονται απογευματινές αγορές και αλλαγές στις άδειες – Όλες οι νέες ρυθμίσεις

Το υπουργείο Ανάπτυξης εκσυγχρονίζει τις λαϊκές αγορές με νέες...