Στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης και Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης

Ημερομηνία:

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης και Πρόεδρος της ΕΔΕΥΑ κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης θα μεταβεί στην Αθήνα την Τρίτη 25 Ιουνίου 2024, για την προώθηση σημαντικών θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Ρεθύμνης και την ΕΔΕΥΑ.
Ειδικότερα, την Τρίτη ο κ. Δήμαρχος για σειρά θεμάτων του Ρεθύμνου θα συναντηθεί στο Υπουργείο Πολιτισμού με τον Αναπληρωτή Υπουργό, αρμόδιο για θέματα αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση και στην συνέχεια με τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Θάνο Πετραλιά. Τέλος θα έχει συνεργασία με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Θοδωρή Λιβάνιο.
Την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 26 Ιουνίου, ο κ. Δήμαρχος θα συμμετάσχει στην Έλληνο -Ισπανική Ημερίδα “SPAIN – GREECE Water and Circular Economy Business Forum” που οργανώνει το Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Ελλάδα και το ICEX Spain Trade & Investment. Ακολούθως θα έχει συνεργασία με τον Α’ Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της Ρυθμιστικής Αρχής Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, Δρ Δημήτριο Ψυχογυιό.
Ο κ. Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο το πρωί της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2024 και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης κ. Στυλιανός Ξεζωνάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο:Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αντώνιο στο...

25 Απριλίου 2026 Το πρωί του Σαββάτου, 25ης Απριλίου 2026,...

Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κας Μαρίας Λιονή...

Στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ισότητας των Φύλων, η...

Ρέθυμνο:Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Άγιο Αντώνιο στο...

25 Απριλίου 2026 Το πρωί του Σαββάτου, 25ης Απριλίου 2026,...

Συμμετοχή της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης κας Μαρίας Λιονή...

Στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Ισότητας των Φύλων, η...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

«ΚΑΗΚΕ» το Ηράκλειο για το καμάρι της Κρήτης: Όλα τα videos του Cretalive από την εντυπωσιακή φιέστα του ΟΦΗ!

Ανεπανάληπτες στιγμές που γράφουν ιστορία και πρέπει να υπάρχουν...

Γεωργιάδης: Εντός του 2027 η παραλαβή 255 νέων ασθενοφόρων για το ΕΚΑΒ

«Ο μέσος όρος ηλικίας των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ τώρα...

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Παρουσίαση των νέων δράσεων για την Έρευνα και την Καινοτομία

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Απριλίου 2026,...