Στην Επισκοπή ο επιθετικός Καταλίν Τίρα

Ημερομηνία:

Παίκτης της Επισκοπής ο Επιθετικός Καταλίν Τίρα

Παίκτης της Επισκοπής είναι από σήμερα ο 24χρονος Ρουμάνος επιθετικός Καταλίν Τίρα.

Η ανακοίνωση της ομάδας  αναφέρει

Μια σπουδαία μεταγραφή κατάφερε να πετύχει η ομάδα μας λίγο πριν μας αφήσει το 2018.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας, Μιχάλης Νικολιδάκης προσέφερε ένα δώρο μεγάλων προσδοκιών εκ Ρουμανίας το οποίο ονομάζεται «Καταλίν Τίρα» και παίζει στην επίθεση ως σέντερ φορ.

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Καταλίν Τίρα! Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με σπουδαίο βιογραφικό ο οποίος έρχεται με την ευχή να κάνει τη διαφορά. Ο Καταλίν Τίρα έχει γεννηθεί στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας στις 18 Ιουνίου του 1994, έχει ύψος 1.85μ και έχει προλάβει να ζήσει πολλά σε πολλές ομάδες τόσο της χώρας του όσο και στο εξωτερικό με το μεγάλο του «παράσημο» βέβαια την περίοδο 2012-13 όταν βρέθηκε στην α’ ομάδα της Λάτσιο αλλά και της ολλανδικής Ντε Χάαγκ το 2013-14 και 2015.

Έκτοτε επέστρεψε στη Ρουμανία και αγωνίστηκε κατά σειρά στις Μπαρζόφ, Κονκόρντια και Ραπίντ Βουκουρεστίου ως τον Ιούνιο του 2017 όπου και πάλι θέλησε να μεταβεί στο εξωτερικό και στην Πορτογαλία αγωνιζόμενος για λογαριασμό της Νέφσκι. Ένα εξάμηνο μετά, επέστρεψε στην Ρουμανία για να περάσει από ομάδες όπως, η Ντουναρέα, Ντάκο Τσέτικα, Βιτορούλ και Λουσεφαρούλ Οραντέα.

Ο ΑΟ Επισκοπής τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες με υγεία».

Κ. Τίρα: «Να πετύχω πολλά γκολ»

Ο 25χρονος επιθετικός ο οποίος έδειξε άνετος στις δηλώσεις αφού μιλάει τέσσερις γλώσσες (ρουμάνικα, αγγλικά, ιταλικά και ισπανικά), υπογράμμισε στις πρώτες του εντυπώσεις γύρω από όλα όσα πρόλαβε να δει στον σύλλογο… «Είναι καλό κλαμπ, συνάντησα καλούς ανθρώπους και θα βάλω τα δυνατά μου για να πετύχουμε τον στόχο μας.
Από τον ελληνικό χώρο ξέρω περισσότερο την Α’ κατηγορία (Σούπερ Λιγκ) όμως το ποδόσφαιρο είναι «ένα». Ελπίζω να κάνω τη δουλειά μου να συνεργαστούμε άψογα με τα υπόλοιπα παιδιά.

Σε ερώτηση για το τί περιμένει από τον ίδιο του τον εαυτό, τόνισε: «Θέλω να παίξω, να σκοράρω. Επιθετικός είμαι. Περιμένω να πετύχω πολλά γκολ και να είμαστε όλοι χαρούμενοι. Χρειάζομαι μια εβδομάδα το πολύ και περιμένω τη στιγμή που θα έρθει για να αγωνιστώ. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και θα κάνω ό,τι μπορώ για τη νέα μου ομάδα».

 

politika-kritis-header-ad
Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το πανόραμα της Premier League: Παραμένει δεύτερη...

«Αλύγιστη» η Νότιγχαμ Φόρεστ, έμεινε όρθια απέναντι στην Λίβερπουλ...

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ 1-1: «Αλύγιστη» η...

Μετά το μεγάλο διπλό στο «Anfield», η τρομερή Νότιγχαμ...

Το πανόραμα της Premier League: Παραμένει δεύτερη...

«Αλύγιστη» η Νότιγχαμ Φόρεστ, έμεινε όρθια απέναντι στην Λίβερπουλ...

Νότιγχαμ Φόρεστ – Λίβερπουλ 1-1: «Αλύγιστη» η...

Μετά το μεγάλο διπλό στο «Anfield», η τρομερή Νότιγχαμ...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-header-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
ΚΟΥΡΑΤΟΡΑΣ – ΒΙΟΖΩΕΛ – 300Χ250
ΚΟΥΡΑΤΟΡΑ- 3-ΦΟΥΡΝΟΣ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά:Στις φυλακές Κορυδαλλού ο 45χρονος οδηγός που σκότωσε τον 22χρονο

Νέες αποκαλύψεις έρχονται για το εξοργιστικό τραγικό τροχαίο με...

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις κλοπών σε περιοχές της Κρήτης

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για διακεκριμένες κλοπές Αφαίρεσε χρηματικά...

Χανιά : Σύλληψη ατόμου για κλοπή

Συνελήφθη άμεσα αλλοδαπός κατηγορούμενος για ληστεία στα Χανιά Με την...