Στην Κρήτη ο Χρήστος Στυλιανίδης: Επίσκεψη στις πληγείσες από τους σεισμούς περιοχές

Ημερομηνία:

Τις πληγείσες από τους σεισμούς περιοχές του νομού Ηρακλείου επισκέπτεται, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης ο οποίος έφτασε στο Αρκαλοχώρι συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Υπουργός βρίσκεται στο Επιχειρησιακό Κέντρο στο Αρκαλοχώρι και έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και το δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος, Μανώλη Φραγκάκη.

Ο κ. Στυλιανίδης βρίσκεται στην περιοχή προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά ποια είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην περιοχή, με κύριο στόχο να απομακρυνθούν, το συντομότερο δυνατό, από τις σκηνές, οι σεισμόπληκτοι και να μεταφερθούν σε ασφαλέστερα σημεία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά μετά την άφιξη του Υπουργού (στις 11.30), σημειώθηκε άλλος ένας σεισμός 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο 5 χλμ ΝΝΔ του Αρκαλοχωρίου και εστιακό βάθος στα 5 χλμ.

cretapost.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση και συλλήψεις για ζωοκλοπές,...

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας μεγάλη...

Αυτοψία Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας : Σε λειτουργία...

Τον Τσούτσουρα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου,...

Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση και συλλήψεις για ζωοκλοπές,...

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Δευτέρας μεγάλη...

Αυτοψία Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας : Σε λειτουργία...

Τον Τσούτσουρα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Βασίλης Κεγκέρογλου,...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά : Cocktail Party αλληλεγγύης από τον «Ορίζοντα» στις 4 Αυγούστου

Ένα καλοκαιρινό βράδυ αφιερωμένο στην προσφορά και την αλληλεγγύη...

Ρέθυμνο : Γαλάζια Σημαία στην παραλία του ξενοδοχείου Mitsis Bali Paradise

Σε κλίμα γιορτής και χαράς πραγματοποιήθηκε για 23η συνεχόμενη...