Στην Κρήτη ο Χρήστος Στυλιανίδης: Επίσκεψη στις πληγείσες από τους σεισμούς περιοχές

Ημερομηνία:

Τις πληγείσες από τους σεισμούς περιοχές του νομού Ηρακλείου επισκέπτεται, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης ο οποίος έφτασε στο Αρκαλοχώρι συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ο Υπουργός βρίσκεται στο Επιχειρησιακό Κέντρο στο Αρκαλοχώρι και έχει συνάντηση με τον περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και το δήμαρχο Μινώα Πεδιάδος, Μανώλη Φραγκάκη.

Ο κ. Στυλιανίδης βρίσκεται στην περιοχή προκειμένου να διαπιστώσει από κοντά ποια είναι η κατάσταση αυτή τη στιγμή στην περιοχή, με κύριο στόχο να απομακρυνθούν, το συντομότερο δυνατό, από τις σκηνές, οι σεισμόπληκτοι και να μεταφερθούν σε ασφαλέστερα σημεία.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά μετά την άφιξη του Υπουργού (στις 11.30), σημειώθηκε άλλος ένας σεισμός 3,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο 5 χλμ ΝΝΔ του Αρκαλοχωρίου και εστιακό βάθος στα 5 χλμ.

cretapost.gr

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Στο ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων Μεγαλοβρυσανών και...

Στο ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων Μεγαλοβρυσανών και Πρεβελιανών η...

Συνεδριάζει την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό...

Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 16:00 θα συνεδριάσει στο...

Ηράκλειο:Στο ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων Μεγαλοβρυσανών και...

Στο ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων Μεγαλοβρυσανών και Πρεβελιανών η...

Συνεδριάζει την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου το Δημοτικό...

Την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στις 16:00 θα συνεδριάσει στο...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πόσο και γιατί κινδυνεύουν οι έφηβοι από ανακοπή;

Τρεις θάνατοι εφήβων μέσα σε λίγες ημέρες ήταν αρκετοί...

Θλίψη στην Κρήτη: Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή γνωστός γιατρός

Θλίψη προκαλεί στο Ρέθυμνο η είδηση του αιφνίδιου θανάτου...