Στην Κρήτη ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα γυρίσματα της νέας του εκπομπής

Στον Άγιο Νικόλαο βρέθηκε για φαγητό και ξεκούραση, ενώ ξενάγησε και τα σοκάκια της πόλης
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή στον ΑΝΤ1 αλλά με παλιό κόνσεπτ μιας και θα είναι πάλι… ταξιδιάρικη όπως ο Όμορφος Κόσμος!

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε σε πρωινή εκπομπή για την ταξιδιωτική εκπομπή που θα παρουσιάσει, ενώ αποκάλυψε και κάποιες λεπτομέρειες για αυτή.

«Η ιδιομορφία αυτής της εκπομπής δεν έχει να κάνει με καμία προετοιμασία. Εδώ κάνεις τον σταυρό σου, εύχεσαι να πάνε όλα καλά. Είμαι συγκινημένος, γιατί κάποιοι από τους συνεργάτες, είναι άνθρωποι που έχουμε συνεργαστεί και στο παρελθόν. Η ιστορία της ταξιδιωτικής εκπομπής, είναι ότι δεν ξέρεις. Μπορεί να πιάσει βροχή, μπορεί να πιάσει καταιγίδα, μπορεί να μην βρίσκεις κανέναν στον δρόμο. Το μόνο που λες είναι “Θέε μου δώσε μου δύναμη και ότι γίνει”», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Και συνέχισε: «Θα ξεκινήσουμε από την Κρήτη, είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί 15 χρόνια μετά δεν ξέρω τι Ελλάδα θα συναντήσω. Έχουμε αποφασίσει τον τίτλο, αλλά δεν θα σας το πω ακόμα. Από τίτλους καλούς έχουμε πήξει, από περιεχόμενο δεν ξέρω πώς θα είναι».

Στον Άγιο Νικόλαο για φαγητό
Συνοδευόμενος από μια μεγάλη παρέα και συνεργείο τηλεόρασης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε βόλτες στα γραφικά σοκάκια της πόλης, απολαμβάνοντας την κρητική φιλοξενία και την ομορφιά του τοπίου.

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να παραλείψει μια στάση για φαγητό σε παραδοσιακή ταβέρνα στην περιοχή “μπουζούκια”. Εκεί, ο διάσημος παρουσιαστής δοκίμασε με μεγάλη όρεξη σχεδόν όλα τα πιάτα που προσφέρονταν, ενθουσιασμένος από τις αυθεντικές κρητικές γεύσεις.https://patris.gr/

Τα σχόλια είναι κλειστά.