Στην Κρήτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ημερομηνία:

Στην Κρήτη, και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο αναμένεται να βρεθεί το διήμερο 25-26 Ιανουαρίου, ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρώτος σταθμός για τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα είναι τα έργα που πραγματοποιούνται στον ΒΟΑΚ στο τμήμα Νεάπολη – Άγιος Νικόλαος. Αφού τα επιθεωρήσει θα αναχωρήσει για το αεροδρόμιο Καστελίου.

Στη συνέχεια θα επισκεφτεί το Ηράκλειο και συγκεκριμένα θα δει από κοντά τις αθλητικές εγκαταστάσεις στον Καρτερό.

Αμέσως μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στο δημαρχείο Ηρακλείου όπου στη 1 το μεσημέρι θα παρουσιάσει το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα της Κρήτης παρουσία υπουργών και φορέων.

Η κεντρική του ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 6.30 το απόγευμα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ηρακλείου.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού για την Πέμπτη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις 10.30 το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ενώ στη συνέχεια θα παρουσιάσει στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου «Φώφη Γεννηματά».

Αμέσως μετά, θα περπατήσει στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και πολίτες.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Εφάπαξ χρηματικό βοήθημα από...

Επιπλέον 500 ευρώ για το τρίτο και κάθε επόμενο...

Ηράκλειο:Μουσική βραδιά από το Σωματείο Φροντίδας Ατόμων...

«Αφιέρωμα στα Τραγούδια του Παγκόσμιου & Ελληνικού Κινηματογράφου» Για τη...

Δήμος Μινώα Πεδιάδας: Εφάπαξ χρηματικό βοήθημα από...

Επιπλέον 500 ευρώ για το τρίτο και κάθε επόμενο...

Ηράκλειο:Μουσική βραδιά από το Σωματείο Φροντίδας Ατόμων...

«Αφιέρωμα στα Τραγούδια του Παγκόσμιου & Ελληνικού Κινηματογράφου» Για τη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Telegraph: Πάγωσαν οι συνομιλίες Ελλάδας – Βρετανικού Μουσείου για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Σε νέα φάση αβεβαιότητας εισέρχεται η υπόθεση των Γλυπτών...

Τεχνητή Νοημοσύνη: Ο εφιάλτης που έρχεται – Μπορεί να σχεδιάσει τον επόμενο φονικό ιό;

Η τεχνητή νοημοσύνη έχει ήδη μάθει να γράφει κείμενα,...