Στην Κρήτη Πολιτικοί Αρχηγοί ενόψει Εκλογών

Στο Ρέθυμνο βρέθηκε χθες ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος μετά από σύντομη περιοδεία συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργη Μαρινάκη.

Επίσκεψη στην Κρήτη προγραμματίζει και ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος θα απευθύνει ομιλία στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές.

Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί να γίνει την Παρασκευή 17 Μαΐου και να ξεκινήσει στις 8:30. Ομιλητές, εκτός από τον ίδιο τον Δημήτρη Κουτσούμπα θα είναι ο Μανώλης Συντυχάκης και ο Δημήτρης Βρύσαλης, υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Ηρακλείου αντίστοιχα, καθώς επίσης οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Σεμίνα Διγενή και Σάββας Βσιλειάδης.

Διήμερη θα είναι η επίσκεψη που προγραμματίζει στην Κρήτη ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Μαΐου.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση θα γίνει στα Χανιά, στον Ενετικό Λιμένα Χανίων, στις 7:30 το απόγευμα της Κυριακής.

Η συγκέντρωση πάντως, θα γίνει

Μία ακόμη επίσκεψη στο Ηράκλειο προγραμματίζει για την ερχόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, το πρόγραμμα της οποίας δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.