Στις Βρυξέλλες ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ.Καλογερής

Ημερομηνία:

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων και αρμόδιος για Ενεργειακά Θέματα Κρήτης κ. Νίκος Καλογερής από 23/10 έως 26/10/2023 όπου θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Κρήτης στο επενδυτικό Φόρουμ του Συμφώνου των Δημάρχων για το 2023 – Energy Efficiency Finance Market Place.
Το συνέδριο διοργανώνεται από τη Γενική Διεύθυνση Ενέργειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, τη Γενική Διεύθυνση Δράσης για το Κλίμα και τον Ευρωπαϊκό Εκτελεστικό Οργανισμό για το Κλίμα, τις Υποδομές και το Περιβάλλον (CINEA), σε συνεργασία με το Σύμφωνο των Δημάρχων της ΕΕ για το Κλίμα και την Ενέργεια.
Στο συνέδριο θα παρουσιαστεί το έργο της Περιφέρειας Κρήτης INTERACT, «INTegrated sustainable enERgy ACTions and projects in Crete”, το οποίο και έχει προταθεί για το φετινό συνέδριο, ως εμβληματικό έργο για τη χρηματοδότηση δράσεων βιώσιμης ενέργειας και κλίματος. Για το ίδιο έργο θα παραστεί σε συνάντηση στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, η οποία το ενέκρινε και το χρηματοδότησε.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με 24 θεματικές ενότητες και 65 εισηγητές...

Η Διασπορά επιστρέφει με ιδέες, εμπειρίες και προτάσεις για...

Συναυλία του Χανιώτη τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά που...

Η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και ο Δήμος...

Με 24 θεματικές ενότητες και 65 εισηγητές...

Η Διασπορά επιστρέφει με ιδέες, εμπειρίες και προτάσεις για...

Συναυλία του Χανιώτη τραγουδοποιού Κώστα Λειβαδά που...

Η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Χανίων και ο Δήμος...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Σκυλάκι έφαγε λαγοκέφαλο σε παραλία του Ηρακλείου και πέθανε

Το περιστατικό δημοσιοποίησε με ανάρτησή της η κηδεμόνας του...

Εορτολόγιο 5 Ιουλίου: Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Δείτε ποιοι γιορτάζουν σήμερα και μην ξεχάσετε να τους...

Κίνδυνο Πυρκαγιάς πολύ υψηλό για σήμερα Κυριακή 5 Ιουλίου 2026 σε όλη την Κρήτη

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με...