Στο Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την πολιτική εκδήλωση της ΝΟΔΕ

Στο Ηράκλειο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την πολιτική εκδήλωση της ΝΟΔΕ. Στο Ηράκλειο αναμένεται την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου…

Στο Ηράκλειο αναμένεται την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου  ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με την αφορμή της εκδήλωσης της ΝΟΔΕ Ηρακλείου του κόμματος για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της.

Παρόντες στην εκδήλωση αναμένεται να είναι ο γραμματέας του κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης και ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, ενώ τον κ. Μητσοτάκη θα συνοδεύει ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Τσιάρας.

Η εκδήλωση χαρακτηρίζεται από τους διοργανωτές ως πολιτική και θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο “Αναδρομές”.

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου επισημαίνονται τα εξής:

“Την Παρασκευή 18/1/2019 και ώρα 18:30 μ.μ. στο κέντρο ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ (κάτω Αρχάνες) θα πραγματοποιηθεί Πολιτική εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Ηρακλείου παρουσία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στην εκδήλωση θα παραστούν και οι κύριοι Λευτέρης Αυγενάκης Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής – Βουλευτής Ηρακλείου, Κώστας Τσιάρας Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας – Βουλευτής Καρδίτσας, Μανώλης Κεφαλογιάννης Ευρωβουλευτής, επικεφαλής Ευρωβουλευτών ΝΔ.

Προσκλήσεις διατίθενται από τα γραφεία της ΝΟΔΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ στην Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 38, καθημερινά 18:00-21:00.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 2811810280

Παρακαλούμε για την έγκαιρη παραλαβή των προσκλήσεων λόγω αυξημένης ζήτησης”.

Τα σχόλια είναι κλειστά.