Στο Μενέλαο Μποκέα φοιτητές & καθηγητές του ΕΛΜΕΠΑ

Ημερομηνία:

Μια σημαντική δουλειά φοιτητών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου παραδόθηκε στο Δήμο Μαλεβιζίου. Πρόκειται για δύο μελέτες – εργασίες τις οποίες ανέλαβαν να υλοποιήσουν οι φοιτήτριες Παρασκευή Καλλέργη και Ναταλία Φαρσάρη στο πλαίσιο του μαθήματος «Διοίκηση Τουριστικών Προορισμών».

Έτσι, οι δυο φοιτήτριες με καταγωγή από την Τύλισο και το Φόδελε αντίστοιχα, βρέθηκαν στο γραφείο του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μενέλαου Μποκέα, με τον πρόεδρο του τμήματος Δρ. Αλέξανδρο Αποστολάκη και τον καθηγητή τους Δρ. Γιώργο Τριανταφύλλου, προκειμένου να συζητήσουν για τα αποτελέσματα της έρευνάς τους. Παρόντες στη συνάντηση ήταν, επίσης, ο Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ Γιάννης Μαρής και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Γρηγόρης Περυσινάκης.

Καθηγητές και φοιτήτριες είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση με το Δήμαρχο, Μενέλαο Μποκέα, αναλύοντας τις εργασίες τους και παραθέτοντας τα συμπεράσματα που προέκυψαν. Η συνάντηση είχε ουσιαστικό χαρακτήρα, με το Μενέλαο Μποκέα να συζητά λεπτομερώς τις προτάσεις που παρατέθηκαν για την αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών και την αύξηση των τουριστικών ροών.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ηράκλειο:Επιταχύνεται ο σχεδιασμός του αναβαθμισμένου λιμένα Χερσονήσου...

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα νέα λιμενικά έργα στο...

Ηράκλειο:Προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης της χερσαίας λιμενικής...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ανάπλαση...

Ηράκλειο:Επιταχύνεται ο σχεδιασμός του αναβαθμισμένου λιμένα Χερσονήσου...

Με εντατικούς ρυθμούς προχωρούν τα νέα λιμενικά έργα στο...

Ηράκλειο:Προχωρούν οι εργασίες ανάπλασης της χερσαίας λιμενικής...

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες για την ανάπλαση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές στα χωριά και τα βουνά – Νέο σχέδιο της Ε.Ε. αντίδοτο στον υπερτουρισμό

Είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο μεταρρυθμίσεων που στοχεύει στην αποσυμφόρηση...

Κυβέρνηση σε παρακμή: Το Μαξίμου απέναντι σε μια νέα κανονικότητα που δεν προμηνύει τίποτε καλό

Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ποιοτική κρίση αξιοπιστίας....

Μεσόγειο «ψηφίζουν» οι Ευρωπαίοι: Ταξίδια με «πυξίδα» την ασφάλεια και το χαμηλό κόστος

Η νότια Ευρώπη αναδεικνύεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή της σεζόν. Ισχυρή...