Στον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων οι Εργαστηριακοί γιατροί

Ημερομηνία:

Τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή επισκέφθηκε ο Γιώργος Καστρινάκης, εκπρόσωπος των εργαστηριακών γιατρών και μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, σήμερα Δευτέρα 27 Μαΐου 2024.

Τον κ. Καστρινάκη συνόδευε αντιπροσωπεία μικροβιολογικών εργαστηρίων των Χανίων, αποτελούμενη από τους Γρηγόρη Κοκολαντωνάκη, Μιχάλη Μαρινάκη (βιοπαθολόγους) και Ευτύχιο Πεντάρη (χημικό).

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα αιτήματα των εργαστηριακών γιατρών που αφορούν τις πρόσφατες κινητοποιήσεις τους, οι οποίες αναμένεται να ενταθούν μετά τις ευρωεκλογές, εάν δεν ανταποκριθεί το Υπουργείο Υγείας.

Συγκεκριμένα, επεσήμαναν τα προβλήματα που δημιουργούν στον κλάδο τους η εφαρμογή των clawback και rebate, η έλλειψη συλλογικών συμβάσεων, η αύξηση ζήτησης διαγνωστικών υπηρεσιών κ.α., και ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για τις λύσεις που προτείνουν.

Από την πλευρά του, ο κ. Καλογερής τους ενημέρωσε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο έχει ήδη εκδώσει υποστηρικτική στα αιτήματά τους απόφαση, ότι ο ίδιος αναγνωρίζει τα δίκαια αιτήματά τους ενώ τόνισε ότι θα εισηγηθεί σχετικά στο Υπουργείο Υγείας και στους βουλευτές Χανίων.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Χανιά-Γεωργιούπολη.

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η λήψη...

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός σε τροχαίο 60χρονος

To όχημα στο οποίο επέβαινε ο άτυχος άνδρας εξετράπη...

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο τμήμα Χανιά-Γεωργιούπολη.

Ανακοινώνεται, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χανίων, η λήψη...

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρός σε τροχαίο 60χρονος

To όχημα στο οποίο επέβαινε ο άτυχος άνδρας εξετράπη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αεροδρόμια: Πάνω από 60 εκατ. επιβάτες στο οκτάμηνο – Απανωτά ρεκόρ στο “Ν. Καζαντζάκης”

Με νέο ρεκόρ επιβατικής κίνησης έκλεισε το πρώτο οκτάμηνο...

Μετά τον ΟΠΕΚΕΠΕ, ηλεκτρονική «ταυτότητα» για κάθε αιγοπρόβατο

Στον απόηχο του σκανδάλου του ΟΠΕΚΕΠΕ και των αποκαλύψεων...

ΕΕ: «Μπλόκο» στα social media για παιδιά κάτω των 13 ετών – Τι αλλάζει με το EU KIDS Act

Ιδιαίτερη σημασία έχει η πρόβλεψη για τις πολύ μεγάλες...