Στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης

Ημερομηνία:

Η κυβέρνηση στηρίζει τον χανιώτικο αθλητισμό μέσα από μεγάλα έργα»

Τις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο κολυμβητήριο της Νέας Χώρας επισκέφθηκε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης το απόγευμα της Παρασκευής όπου και είχε συνάντηση με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Χίνο και μέλη του ΔΣ του ομίλου. Στη συζήτηση που ακολούθησε παρόντες ήταν οι έφοροι Νίκος Κουριδάκης και Παντελής Μακριδάκης, η υπεύθυνη της γραμματείας Ρόδω Μανιτάκη και ο Παναγιώτης Παριωτάκης, μέλος ΔΣ. Ο κ. Χίνος εξέφρασε την ικανοποίηση του Ν.Ο.Χ. για τις εξελίξεις σχετικά με την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου, η οποία ανακοινώθηκε πρόσφατα από τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη, και τόνισε τη σημασία του έργου για τα Χανιά και τον χανιώτικο αθλητισμό.
Από την πλευρά του ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι: « η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός δείχνουν στην πράξη το ενδιαφέρον τους για την ανάπτυξη των υποδομών στα Χανιά με την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου. Ένα ζήτημα καίριο για την πόλη μας, η αντιμετώπιση του οποίου χρόνιζε, πήρε πλέον τον δρόμο του και πολύ σύντομα, αρχές Μαρτίου, θα είναι έτοιμα και τα τεύχη δημοπράτησης του έργου. Θα δώσει νέα πνοή στην περιοχή και θα αποτελέσει σημαντική αναπτυξιακή υποδομή για όλα τα Χανιά».
Επιπλέον, ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης υπογράμμισε την ευρύτερη στήριξη της Πολιτείας και προς τον Ν.Ο.Χ. επισημαίνοντας ότι: «χάρη σε τροπολογία που αναμένεται να ψηφιστεί, θα επιτρέπεται στον Όμιλο η χρήση πετρελαίου θέρμανσης και η σχετική δαπάνη θα περιοριστεί σημαντικά. Στηρίζουμε, λοιπόν, αποτελεσματικά και ουσιαστικά τον αθλητισμό στα Χανιά, παράλληλα και με τα όσα γίνονται για την αναβάθμιση του Ε.Α.Κ.».
Μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Μαρκογιαννάκης ξεναγήθηκε από τον κ. Χίνο στους χώρους του κολυμβητηρίου, και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αθλητές και αθλήτριες αλλά και προσωπικό του ομίλου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ένοχοι οι 9 από τους 10 για...

Η πολύκροτη υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στα Χανιά, είχε αποκαλυφθεί...

Χανιά: Αναβλήθηκε η δίκη για το θανατηφόρο...

Για τον Απρίλιο του 2027 μετατέθηκε η δίκη για...

Ένοχοι οι 9 από τους 10 για...

Η πολύκροτη υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στα Χανιά, είχε αποκαλυφθεί...

Χανιά: Αναβλήθηκε η δίκη για το θανατηφόρο...

Για τον Απρίλιο του 2027 μετατέθηκε η δίκη για...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αυξημένος τουρισμός, τζίροι σε κάμψη: Οι δύο «όψεις» της σεζόν στην εμπορική αγορά της Κρήτης

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Γ.ΠΟΛΙΟΥΔΑΚΗΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ...

Εορτολόγιο 6 Νοεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Κρήτη: Χωρίς ρεύμα αύριο δεκάδες περιοχές – Δείτε πού και ποιες ώρες

Χωρίς ρεύμα αύριο δεκάδες περιοχές και στους τέσσερις νομούς...