Στον Ρεθυμνιακό ο προπονητής τερματοφυλάκων Βαγγέλης Κερεντζής

Ανακοίνωσε τον Βαγγέλη Κερεντζή στο πόστο στου προπονητή τερματοφυλάκων ο Ρεθυμνιακός

Με ανακοίνωση του ο Ρεθυμνιακός κάνει γνωστό την προσθήκη στο τεχνικό τεαμ του προπονητή τερματοφυλάκων Βαγγέλη Κερεντζή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

«Το Δ.Σ. του Ρεθυμνιακού Α.Ο. ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό Κερέντζη Ευάγγελο που αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων στην ομάδα.

Ο γεννημένος στις 4 Σεπτεμβρίου 1977 τεχνικός που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Δόξα Πλατανέ, έχει φορέσει στην συνέχεια την φανέλα των Ερασιτεχνών ΕΑΡ, ΟΦΗ’94, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΑΟΑΝ (Β’ Εθνική), Χερσονήσου (Δ’ Εθνική), Αστέρα Ρεθύμνου (Δ’ Εθνική), Αλμυρού, Μαραθώνα, Μοχού και Ερμή Ζωνιανών.

Σαν προπονητής τερματοφυλάκων έχει εργαστεί σε Ερμή Ζωνιανών, Κισσαμικό, Ρέθυμνο ΠΣ, Επισκοπή και Ηρόδοτο (Football league). Τον καλωσορίζουμε στην «οικογένεια» του Ρεθυμνιακού Α.Ο. με την πεποίθηση ότι θα μας βοηθήσει στην πραγματοποίηση των στόχων μας».

Βαγγέλης Κερεντζής : «Πρωταρχικός στόχος η σωτηρία»

«Πρωταρχικός στόχος είναι να σωθεί ο Ρεθυμνιακός. Το κλίμα, η ψυχολογία, αλλά και η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα είναι πολύ καλή. Πιστεύω και είμαι αισιόδοξος ότι με την θέληση που δείχνουν τα παιδιά, και την απαιτούμενη δουλειά, θα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής όποιες δυσκολίες και αν έχει».

Τα σχόλια είναι κλειστά.