Στρ. Ψυχαράκης | Η ΟΝΝΕΔ στη πρώτη γραμμή για την μεγάλη πολιτική αλλαγή

Ημερομηνία:

Είναι διαχρονικά στην πρώτη γραμμή του αγώνα, δίνοντας καθημερινά μικρές και μεγάλες ιδεολογικές μάχες. Τα στελέχη της γαλάζιας νεολαίας αποτελούν το πιο ενεργό και ελπιδοφόρο κομμάτι του μηχανισμού της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Άλλοτε σε ρόλο επιτελικό και άλλοτε επικουρικά προσφέρουν διαχρονικά τόσο με τεχνογνωσία όσο και με προτάσεις.

υπογράφει ο Νίκος Νεβεσκιώτης

Ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου τα ηγετικά στελέχη της γαλάζιας νεολαίας στέλνουν το δικό τους μήνυμα μέσα από καθημερινή δυναμική παρουσία και ενεργό συμμετοχή στην μεγάλη προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη για την μεγάλη πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος. Σε μια εποχή που η νέα γενιά δείχνει να αποστρέφεται την πολιτική, νέοι άνθρωποι βγαίνουν μπροστά διεκδικώντας μια σταθερή προοπτική για τον τόπο.

Με αυτές τις σκέψεις συναντήσαμε τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ρεθύμνου, κ. Ψυχαράκη Στρατή. Μέσα από το μικρόφωνο των Παραπολιτικών Κρήτης 102.4 επιχειρούμε να ανοίξουμε την συζήτηση για το διακύβευμα και την επόμενη μέρα που ξημερώνει για την Πατρίδα μας.

  • Γιατί με τον Κυριάκο; Η εμπιστοσύνη των νέων και οι προσδοκίες που καλλιεργούνται για την επόμενη μέρα.
  • Το πρώτο βήμα για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή έγινε. Το δεύτερο θα έρθει με ένα αποτέλεσμα στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.
  • Οι φόβοι για μεγάλη αποχή – Γιατί κάποιος να πάει στην κάλπη; Πού βάζει τον πήχη των εθνικών εκλογών;
  • Ρέθυμνο Η μεγάλη μάχη για να παραμένει γαλάζιος ο νομός – ισχυρό ψηφοδέλτιο, πανστρατιά παλιών και νέων στελεχών και το μήνυμα που στέλνει η γαλάζια νεολαία.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη:

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διανομή Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρεθύμνης

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Δ.ΡΕΘΥΜΝΗΣ Την Πέμπτη 13 Αυγούστου ...

Πάνω από 95.000 στρέμματα κάηκαν στο Ρέθυμνο...

Περισσότερα από 95.000 στρέμματα έχουν καεί στην Περιφερειακή Ενότητα...

Διανομή Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Ρεθύμνης

ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟΥ Δ.ΡΕΘΥΜΝΗΣ Την Πέμπτη 13 Αυγούστου ...

Πάνω από 95.000 στρέμματα κάηκαν στο Ρέθυμνο...

Περισσότερα από 95.000 στρέμματα έχουν καεί στην Περιφερειακή Ενότητα...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χωροταξικό: Τι αλλάζει με το νέο ειδικό πλαίσιο για τον τουρισμό

Το Χωροταξικό για τον Τουρισμό αποτελεί ένα εθνικό σχέδιο...

Ο ΕΟΤ ενισχύει τη διεθνή προβολή της Κρήτης μέσω του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV

Τηλεοπτικές εκπομπές με υψηλή τηλεθέαση στο Ηνωμένο Βασίλειο και...

Στο νοσκομείο Χανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Είχε ατύχημα με το ποδήλατο

Στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Χανιών μετέβη τη Δευτέρα...