Super League 2: Aυτά Τα χρήματα θα πάρουν οι ομάδες για τα τηλεοπτικά

Ημερομηνία:

Ολοκληρώθηκε η συμφωνία της Super League 2 με την ΕΡΤ για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, με το τελικό ποσό να είναι στα 5.325.000 ευρώ.

Από την συμφωνία εξαιρείται ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος διαθέτει από την περασμένη σεζόν συμβόλαιο, ενώ τα περισσότερα χρήματα θα δοθούν σε ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό.

Πιο συγκεκριμένα οι αυτές ομάδες που πέρσι αγωνίζονταν στην μεγάλη κατηγορία, θα πάρουν «καθαρά» από 607.500 ευρώ, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες της λίγκας από 344.250 ευρώ. Αυτό το ποσό θα βάλουν στα ταμεία τους Εργοτέλης, Χανιά και Πλατανιά.

Τα ποσά αυτά παρουσιάζουν σημαντική μείωσε της τάξεως του 60% σε σχέση με αυτά που είχε υποσχεθεί η προηγούμενη κυβέρνηση, καθώς τα χρήματα της αρχικής πρότασης (εξαιρώντας Απόλλων Σμύρνης, ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακού) ανέρχονταν στις 850.000 ευρώ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το απίθανο σόου στο MetLife Stadium πριν...

Διάσημες προσωπικότητες από τον χώρο των social media και...

Σώζοντας το γόητρο της λίγκας

Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβγαλε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και...

Το απίθανο σόου στο MetLife Stadium πριν...

Διάσημες προσωπικότητες από τον χώρο των social media και...

Σώζοντας το γόητρο της λίγκας

Πώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης έβγαλε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πώς η κλιματική αλλαγή αλλάζει τον χάρτη των συναυλιών

H μάχη με τον καιρό έχει μετατραπεί σε μία...

Λάθος στοιχεία και πλαστά δικαιολογητικά στο ΟΣΔΕ 2026 φέρνουν πρόστιμα έως 20.000 ευρώ!

Τι αναφέρει σχετική τροπολογία που κατατέθηκε στη Διαρκή Επιτροπή...