Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη στον Παραολυμπιονίκη Αντώνη Τσαπατάκη για τη νίκη του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Μάντσεστερ

Ημερομηνία:

Τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και Παραολυμπιονίκη, Αντώνη Τσαπατάκη συγχαίρει με μήνυμά του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στο 11ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παρά-Κολύμβησης που διεξάγεται στο Μάντσεστερ.
Στη συγχαρητήρια ανακοίνωσή του, ο Δήμαρχος Χανίων αναφέρει:
«Τα Χανιά και η Ελλάδα νιώθουν περήφανοι για τη νέα μεγάλη διάκριση του συντοπίτη μας, εκ νέου Παγκόσμιου Πρωταθλητή και Παραολυμπιονίκη, Αντώνη Τσαπατάκη, ο οποίος κατέκτησε την πρώτη θέση στο Μάντσεστερ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.
Η χρυσή πρωτιά του Αντώνη, στα 100 μέτρα πρόσθιο της κατηγορίας SB4 επιβεβαιώνει τη βαθιά παράδοση του Χανιώτικου αθλητισμού και στον υγρό στίβο, ενώ είναι μία ακόμα απόδειξη ότι η βαθιά θέληση και η δύναμη ψυχής φέρνουν κορυφαίες στιγμές στη ζωή.
Μετά το περυσινό χρυσό μετάλλιο και τη νέα πρώτη θέση, ο Αντώνης Τσαπατάκης εξασφαλίζει παράλληλα τη συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024.
Θερμά συγχαρητήρια Αντώνη, σε σένα, τους προπονητές και την οικογένειά σου. Μας κάνεις υπερήφανους όχι μόνο με τις διακρίσεις αλλά και με τη στάση ζωής σου. Σε ευχαριστούμε».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Κρήτη: Κλειστό την Τετάρτη το φαράγγι της...

Δεν θα ανοίξει για τους επισκέπτες την Τετάρτη 23...

Δήμος Καντάνου-Σελίνου:Μνημόσυνο στη Μνήμη των Θυμάτων του...

Με αφορμή την συμπλήρωση 85 χρόνων από την ...

Κρήτη: Κλειστό την Τετάρτη το φαράγγι της...

Δεν θα ανοίξει για τους επισκέπτες την Τετάρτη 23...

Δήμος Καντάνου-Σελίνου:Μνημόσυνο στη Μνήμη των Θυμάτων του...

Με αφορμή την συμπλήρωση 85 χρόνων από την ...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Η Μεσόγειος θερμαίνεται και γίνεται πιο αλμυρή με ταχύτερους ρυθμούς

Τα τελευταία χρόνια, τα ανώτερα 100 μέτρα της Μεσογείου...

Πεπτικό σύστημα: Τα 7 καθημερινά λάθη που το επιβαρύνουν και τι μπορείτε να κάνετε

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, οι πολλές υποχρεώσεις και...

Κρήτη: Πολύωρες διακοπές ρεύματος την Τετάρτη – Δείτε όλες τις περιοχές

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου...