Συγκινεί η ανάρτηση αστυνομικού – Δεν έγραψε ηλικιωμένη που “βγήκε για να δει τη στολισμένη Αθήνα”

Ημερομηνία:

Μία συγκινητική ανάρτηση έκανε ο αστυνομικός, Φωτεινός Παγιαύλας, σχετικά με έλεγχο που πραγματοποίησε σε ηλικιωμένη γυναίκα. Όπως αναφέρει ο αστυνομικός, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της Police Action-Δράση Αστυνομικών για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, ο έλεγχος έγινε σε ηλικιωμένη η οποία ήθελε «να δει τη στολισμένη Αθήνα», κάτι το οποίο δεν προβλέπεται…

Ο ίδιος γράφει χαρακτηριστικά: «Σταμάτησα για έλεγχο ηλικιωμένη με το όχημά της. Είχε πατερίτσα δίπλα της στην πλευρά του συνοδηγού. Της ζήτησα να δω μήνυμα ή έντυπο μετακίνησης. Μου είπε ευγενέστατα “δεν πολυβγαίνω απ’ το σπίτι, δεν μπορώ να περπατήσω, βγήκα γιατί ήθελα να δω την Αθήνα στολισμένη. Το έγραψα και στο χαρτί, ορίστε”».

Παράλληλα σημειώνει: «Αυτό που έκανε η κυρία φυσικά δεν το προβλέπει ο νομοθέτης. Δεν προβλέπει το γράμμα του Νόμου (sic) “παίρνουμε το αμάξι μας για να δούμε την Αθήνα στολισμένη”. Οπότε η μετακίνησή της ήταν άσκοπη. 300 ευρώ είναι το πρόστιμο που έχει οριστεί».

Ωστόσο ο αστυνομικός δεν προέβη σε επίδοση κλήσης, μιας και, όπως γράφει, «ούτως ή άλλως δεν θα κατέβαινε από το όχημά της, δηλαδή επί της ουσίας δεν υπήρχε περίπτωση να κόλλαγε κάποιον ούτε να κολλούσε από κάποιον».

Δείτε την ανάρτηση:

Σήμερα σταμάτησα για έλεγχο ηλικιωμένη με το όχημά της. Είχε πατερίτσα δίπλα της στην πλευρά του συνοδηγού. Της ζήτησα να δω μήνυμα ή έντυπο μετακίνησης. Μου είπε ευγενέστατα «δεν πολυβγαίνω απ’ το σπίτι, δεν μπορώ να περπατήσω, βγήκα γιατί ήθελα να δω την Αθήνα στόλισμένη. Το έγραψα και στο χαρτί, ορίστε».

Και πράγματι άμα μπορείτε να δείτε στη κουνημένη φώτο, έχει τικάρει το Β6 «Σύντομη μετακίνηση, κοντά στην κατοικία μου, για ατομική σωματική άσκηση (εξαιρείται οποιαδήποτε συλλογική αθλητική δραστηριότητα) ή για τις ανάγκες κατοικιδίου ζώου» και δίπλα σε αυτό πρόσθεσε γραπτώς «μια βόλτα για να δω τη στολισμένη Αθήνα».

Αυτό που έκανε η κυρία φυσικά δεν το προβλέπει ο νομοθέτης. Δεν προβλέπει το γράμμα του Νόμου (sic) «παίρνουμε το αμάξι μας για να δούμε την Αθήνα στολισμένη»! Οπότε η μετακίνησή της ήταν άσκοπη. 300 ευρώ είναι το πρόστιμο που έχει οριστεί.

Της έκανα συστάσεις, ευχηθήκαμε χρόνια πολλά και την άφησα να πάει στο καλό. Ούτως ή άλλως δεν θα κατέβαινε από το όχημά της, δηλαδή επί της ουσίας δεν υπήρχε περίπτωση να κόλλαγε κάποιον ούτε να κολλούσε από κάποιον. Με την Ερμού εδώ και λίγες μέρες να είναι φίσκα από κόσμο…https://www.zougla.gr/

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Επίσημη πρεμιέρα της νέας εποχής Allwyn για...

Η αναβάθμιση της εμπειρίας διασκέδασης του πελάτη στο επίκεντρο...

Ο λόγος που θα δουν αυξήσεις την...

Τι θα δουν στην τσέπη τους από τη μείωση...

Επίσημη πρεμιέρα της νέας εποχής Allwyn για...

Η αναβάθμιση της εμπειρίας διασκέδασης του πελάτη στο επίκεντρο...

Ο λόγος που θα δουν αυξήσεις την...

Τι θα δουν στην τσέπη τους από τη μείωση...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-header-ad
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δεύτερο «Parkrun Heraklion»: Γίνεται θεσμός άθλησης και χαράς ο γύρος των Ενετικών Τειχών του Ηρακλείου

Αλέξης Καλοκαιρινός: Θέλουμε τα Τείχη στην καθημερινότητα μας, να...

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε περιοχές της Κρήτης

Σύλληψη ημεδαπού για παραβάσεις της νομοθεσίας περί...

Επίσημη πρεμιέρα της νέας εποχής Allwyn για τον ΟΠΑΠ

Η αναβάθμιση της εμπειρίας διασκέδασης του πελάτη στο επίκεντρο...