Συγκινεί η γιαγιά της Τοπαλούδη: Με την καταδίκη των δραστών ένιωσα πως η ψυχή της γαλήνεψε

Ημερομηνία:

«Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, πώς βρέθηκαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι στον δρόμο της και της έκαναν τέτοιο κακό. Παναγία μου γιατί δεν το προστάτεψες το κορίτσι μας, γιατί έδωσες τέτοιο κακό στους γονείς της», είπε η κυρία Ελένη στο Star.

Όλον αυτόν τον καιρό εκείνη παρακολουθούσε το δράμα που ζούσε ο γιος και η νύφη της κατά τη διάρκεια της δίκης.

«Μακάρι να ήμουν πουλάκι να τους παρηγορούσα στην Αθήνα που τους έβλεπα από την τηλεόραση. Η Κούλα έλεγε για να ξεσπάσει, ο Γιάννης τα κρατάει όλα μέσα του. Μεγάλο το βάσανο της μάνας. Εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να είμαι δίπλα τους. Να μην αξιώσει κανέναν γονιό, καμιά γιαγιά, κανέναν παππού τέτοιο κακό», είπε η γιαγιά. Στο άκουσμα της απόφασης η κυρία Ελένη ένιωσε μια ανακούφιση.

Η ίδια ζητά να μην καλύπτουν τα ΜΜΕ τα μάτια της Ελένης όταν δείχνουν τη φωτογραφίας της. «Θέλω να βλέπω τα καθαρά της μάτια», είπε και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και τη συμπαράσταση που έχουν δείξει στην οικογένειά της.

«Εύχομαι να είναι η τελευταία, άλλο παιδί να μην το πάθει» είπε και συμπλήρωσε:

«Μου έλεγε να πάω όταν πάρει πτυχίο. Ερχόταν εδώ μας αγκάλιαζε, μας φιλούσε. Η Ελένη έγινε η Ελένη της Ελλάδας. Σε όλα τα σπίτια μέσα είναι. Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση και την αγάπη που μας δείξατε. Μάθαμε τα παιδιά μας να μην έχουν ζήλια και κακία, πως μας ήρθε αυτό. Ο Γιάννης είναι καλό παιδί αλλά πως του έδωσες Παναγία μου αυτό το κακό; Πληγώθηκε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η γιαγιά της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ...

Τι ισχύει για τους εργαζόμενους. Σε πανελλαδική απεργία και στις...

Κασσελάκης: ΕΛΚ και ακροδεξιά απέρριψαν την πρότασή...

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως «όσα εμπόδια και αν...

Πρωτομαγιά 2025: Πώς θα λειτουργήσουν τα σούπερ...

Τι ισχύει για τους εργαζόμενους. Σε πανελλαδική απεργία και στις...

Κασσελάκης: ΕΛΚ και ακροδεξιά απέρριψαν την πρότασή...

Ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε πως «όσα εμπόδια και αν...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
DOLE Μπανάνες 300Χ250
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Αντίο στα δύο λίτρα νερό την ημέρα: Πόσο πρέπει να πίνετε, σύμφωνα με ιαπωνική μελέτη

Διαφορές στην ποσότητα νερού που χρειάζεται κάθε άτομο. Σε όλο...

Η καρδιά της κρητικής γαστρονομίας θα χτυπήσει στο Γάζι

Κάλεσμα στους πολιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης για συμμετοχή στο...

Η συμβουλή που άφησε ο Πάπας Φραγκίσκος στα νέα ζευγάρια

Γιατί συσχέτισε τη λειτουργία της οικογένειας και των ζευγαριών...

Οι γυναίκες στα χωριά της Κρήτης στο φάσμα της κατάθλιψης

Ο καθηγητής Αλ. Βγόντζας στην «Π»: «Οι άνδρες στα...