Συγκινεί η γιαγιά της Τοπαλούδη: Με την καταδίκη των δραστών ένιωσα πως η ψυχή της γαλήνεψε

Συγκλονίζει η γιαγιά της Ελένης Τοπαλούδη, η οποία μίλησε για πρώτη φορά μπροστά στις κάμερες μετά την καταδίκη των δύο δραστών για την δολοφονία και τον βιασμό της εγγονής της.

«Ήταν ένα υπέροχο κορίτσι, πώς βρέθηκαν αυτοί οι κακοί άνθρωποι στον δρόμο της και της έκαναν τέτοιο κακό. Παναγία μου γιατί δεν το προστάτεψες το κορίτσι μας, γιατί έδωσες τέτοιο κακό στους γονείς της», είπε η κυρία Ελένη στο Star.

Όλον αυτόν τον καιρό εκείνη παρακολουθούσε το δράμα που ζούσε ο γιος και η νύφη της κατά τη διάρκεια της δίκης.

«Μακάρι να ήμουν πουλάκι να τους παρηγορούσα στην Αθήνα που τους έβλεπα από την τηλεόραση. Η Κούλα έλεγε για να ξεσπάσει, ο Γιάννης τα κρατάει όλα μέσα του. Μεγάλο το βάσανο της μάνας. Εγώ κρατιέμαι με νύχια και με δόντια για να είμαι δίπλα τους. Να μην αξιώσει κανέναν γονιό, καμιά γιαγιά, κανέναν παππού τέτοιο κακό», είπε η γιαγιά. Στο άκουσμα της απόφασης η κυρία Ελένη ένιωσε μια ανακούφιση.

Η ίδια ζητά να μην καλύπτουν τα ΜΜΕ τα μάτια της Ελένης όταν δείχνουν τη φωτογραφίας της. «Θέλω να βλέπω τα καθαρά της μάτια», είπε και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και τη συμπαράσταση που έχουν δείξει στην οικογένειά της.

«Εύχομαι να είναι η τελευταία, άλλο παιδί να μην το πάθει» είπε και συμπλήρωσε:

«Μου έλεγε να πάω όταν πάρει πτυχίο. Ερχόταν εδώ μας αγκάλιαζε, μας φιλούσε. Η Ελένη έγινε η Ελένη της Ελλάδας. Σε όλα τα σπίτια μέσα είναι. Σας ευχαριστώ για την συμπαράσταση και την αγάπη που μας δείξατε. Μάθαμε τα παιδιά μας να μην έχουν ζήλια και κακία, πως μας ήρθε αυτό. Ο Γιάννης είναι καλό παιδί αλλά πως του έδωσες Παναγία μου αυτό το κακό; Πληγώθηκε πάρα πολύ», είπε χαρακτηριστικά η γιαγιά της.

Τα σχόλια είναι κλειστά.