Συγκλονίζει ο αδελφός του Κώστα Κουνάλη – “Τον έπιασαν στο ύπνο”

Συγκλονίζει ο αδελφός του Κώστα Κουνάλη – “Τον έπιασαν στο ύπνο”

Eξιχνιάστηκε υπόθεση δολοφονίας 59χρονου κτηνοτρόφου στην Κρήτη, μετά από 17 χρόνια. Για την άγρια δολοφονία του Κώστα Κουνάλη στο Καστέλλι τον Νοέμβριο του 2007, συνελήφθη ένας 39χρονος Έλληνας, ο οποίος απολογείται την Παρασκευή (31/5) στην Ανακρίτρια. 

Οι αρχές οδηγήθηκαν σε αυτόν, μετά από ταυτοποίηση ενός ορφανού αποτυπώματός του στην πόρτα του θύματος.

Ο φερόμενος δράστης έχει απασχολήσει ξανά τις αρχές ως κατηγορούμενος σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, ενώ αρνείται την εμπλοκή του στην υπόθεση δολοφονίας του κτηνοτρόφου.

Image
Κουνάλης

(Το θύμα της στυγερής δολοφονίας)

«Δεν ξέραμε τίποτα για την υπόθεση, είναι στα χέρια της Δικαιοσύνης να την ξεκαθαρίσει. Σκότωσαν τον αδελφό μου, πήγε το πρωί ο ανιψιός μου και τον βρήκε σκοτωμένο. Με πήρε τηλέφωνο και του είπα “μην αγγίξεις τίποτα και πάρε τηλέφωνο την αστυνομία”. Τον αδελφό μου τον πέτυχαν στον ύπνο, κοιμόταν. Ήταν στο κρεβάτι πάνω, είχε βγάλει τις αρβύλες του. Πήγα και είδα ότι από το σημείο που τον σκότωσαν, τον είχαν σύρει πάνω σε μια κουβέρτα και ο ιατροδικαστής είπε ότι γύρισαν μετά από τρεις ώρες. Τον σκότωσαν με καρεκλοπόδαρο ενώ κοιμόταν και του πήραν το δίκανο», περιέγραψε ο αδελφός του θύματος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Δεν μπορούμε να ησυχάσουμε 17 χρόνια τώρα

Ο 59χρονος Κώστας Κουνάλης βρέθηκε δολοφονημένος σε αγροικία κοντά στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής  στο Καστέλι Ηρακλείου, στις 13 Νοεμβρίου 2007. Το θύμα είχε εντοπιστεί άγρια δολοφονημένο.

Τα σχόλια είναι κλειστά.