Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι – «Δικαιοσύνη, όχι μόνο για έναν, για όλους»!

Τα λόγια του συγκλονίζουν… Με δύναμη ψυχής, αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό το οποίο συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Με πόνο ψυχής, μας περιέγραψε τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένεια του

Συγκλονίζει ο πατέρας του 29χρονου που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι – «Δικαιοσύνη, όχι μόνο για έναν, για όλους»!

Δικαιοσύνη. Αυτό θέλει ο πατέρας του 29χρονου Νίκου Φανουράκη ο οποίος πριν λίγες ημέρες δέχτηκε πυροβολισμό από 22χρονο ενώ ήταν εν κινήσει με το αυτοκίνητο του, σε περιοχή της Μεσαράς, με τον δράση να παραμένει άφαντος.

Τα λόγια του συγκλονίζουν… Με δύναμη ψυχής, αναφέρθηκε στο τραγικό περιστατικό το οποίο συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Με πόνο ψυχής, μας περιέγραψε τον Γολγοθά που ανεβαίνει η οικογένεια του.

Ο εφιάλτης και ο πόνος δίνουν τη σκυτάλη στην ελπίδα και στην αισιοδοξία, για την οικογένεια του 29χρονου Νίκου Φανουράκη ο οποίος πήρε εξιτήριο από την ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, μετά από αρκετές ημέρες αγωνίας.

Το πρώτο θαύμα έγινε για τον 29χρονο ο οποίος έχει αποσωληνωθεί από την περασμένη Τρίτη και φαίνεται πως επικοινωνεί με τον περιβάλλον. Ο νεαρός πρόκειται να μεταφερθεί στη Νευροχειρουργική κλινική, με τη σφαίρα να παραμένει καρφωμένη στον εγκέφαλό του.

Ο Γιάννης Φανουράκης λέει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες που βρίσκονται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους και μοιράζονται την ίδια αγωνία για τον 29χρονο Νίκο αλλά και στους γιατρούς που έδωσαν τη δική τους μάχη στην εντατική.

Δείτε το βίντεο:

neakriti.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.