Σύλληψη στο Λασίθι για παραβάσεις περί όπλων και βεγγαλικών

Ημερομηνία:

Συνελήφθη, σήμερα (22.01.2019) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ιεράπετρας σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Λασιθίου και του Κλιμακίου Αστυνομικών Επιχειρήσεων Σητείας, συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και παιδικών αθυρμάτων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, για την καταπολέμηση της παράνομης οπλοκατοχής, σήμερα (22.01.2019) το μεσημέρι από αστυνομικούς των ανωτέρω Υπηρεσιών πραγματοποιήθηκε έρευνα σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του 36χρονου.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, δύο κυνηγετικά όπλα, 152 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και 43 κροτίδες.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Ιεράπετρας, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λασίθι:Σύλληψη δύο ανηλίκων για πρόκληση σωματικών...

Σύλληψη -2- ανήλικοι αλλοδαποί για πρόκληση σωματικών βλαβών Συνελήφθησαν...

Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Το παρελθόν του...

Ο 48χρονος είχε συλληφθεί στην Αλβανία για παρενόχληση της...

Λασίθι:Σύλληψη δύο ανηλίκων για πρόκληση σωματικών...

Σύλληψη -2- ανήλικοι αλλοδαποί για πρόκληση σωματικών βλαβών Συνελήφθησαν...

Γυναικοκτονία στη Νέα Σμύρνη: Το παρελθόν του...

Ο 48χρονος είχε συλληφθεί στην Αλβανία για παρενόχληση της...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλείου:Στην τελική ευθεία για το 3ο Φεστιβάλ των Τειχών

Συνάντηση εκπροσώπων Φορέων και Υπηρεσιών με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού...

Στο επίκεντρο η πορεία των Ενεργειακών Κοινοτήτων για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών των ΤΟΕΒ Ρεθύμνου

Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης,...

Λήγει στις 31 Αυγούστου η δυνατότητα ρύθμισης οφειλών στη ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου

Μέχρι τη Δευτέρα 31 Αυγούστου έχουν τη δυνατότητα οι...