Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου : Όλα τα παιδιά δικαιούνται να γιορτάζουν και να χαίρονται ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Όχι μόνο τα δικά μας Παιδιά.

Ημερομηνία:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τα παιδιά ,τους ιδιαίτερα ευγενικούς και φιλόξενους ανθρώπους του Αγίου Σπυρίδωνα με την πανταχού παρούσα κα Κούμλα ‘Έφη για την ζεστή φιλοξενία που μας παρείχαν. Το νόημα των ημερών ενσαρκώθηκε σε μια παρέα που διασκέδασε ,χόρεψε ,δέθηκε συναισθηματικά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εταιρεία Σιγανός η οποία μας πρόσφερε πλούσιο μπουφέ και στο ζαχαροπλαστείο Επιούσιος ,στις εταιρείες Επιτροπάκη Μαρία .κ Σία Ο.Ε. , Χατζηιωάννου Μ.Στυλιανός ,Σαμαριτάκη Αριστέα, Equipman Solutions HO.RE.CA Supplies ,Ελμένκο Δομικά Υλικά Ε.Π.Ε, που διέθεσαν γραφική ύλη, είδη καθαριότητας, ζωγραφικής, στον ΣΑΕΠΗ, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και στους συντελεστές της εκδήλωσης μας, τον καταπληκτικό μάγο Ρόκο και τέλος τον εξαιρετικό συνάδελφο Κυριτσάκη Κώστα και τον φίλο του Παπαδομανωλάκη Αντώνη που έντυσαν μουσικά την εκδήλωση μας .

Όλοι ανταποκρίθηκαν με ανιδιοτέλεια, διάθεση αλληλεγγύης ,ευγένεια και ενθουσιασμό στην πρόσκληση μας και δημιούργησαν μια ημέρα που θα μας μείνει αξέχαστη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός στις εκδηλώσεις...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Ήταν μεγάλη η συμβολή των Θρακιωτών που...

Βαρύ πένθος για την οικογένεια Κεφαλογιάννη: Πέθανε...

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης βρίσκεται η οικογένεια Κεφαλογιάννη, μετά...

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός στις εκδηλώσεις...

Αλέξης Καλοκαιρινός: «Ήταν μεγάλη η συμβολή των Θρακιωτών που...

Βαρύ πένθος για την οικογένεια Κεφαλογιάννη: Πέθανε...

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης βρίσκεται η οικογένεια Κεφαλογιάννη, μετά...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Χανιά: Το πλήρες λειτουργικό πρόγραμμα της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα

Με επίκεντρο τους ναούς των Χανίων και του Αποκόρωνα,...

Βαρύ πένθος για την οικογένεια Κεφαλογιάννη: Πέθανε η μητέρα του Μανώλη λίγες μέρες μετά τον γιο της

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης βρίσκεται η οικογένεια Κεφαλογιάννη, μετά...

Συναγερμός στην Κρήτη: Κατέρρευσε μπαλκόνι μέσα στη νύχτα

Αναστάτωση προκλήθηκε τη νύχτα στα Πιτσίδια Κρήτης, όταν μπαλκόνι...