Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου : Όλα τα παιδιά δικαιούνται να γιορτάζουν και να χαίρονται ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. Όχι μόνο τα δικά μας Παιδιά.

Ημερομηνία:

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τα παιδιά ,τους ιδιαίτερα ευγενικούς και φιλόξενους ανθρώπους του Αγίου Σπυρίδωνα με την πανταχού παρούσα κα Κούμλα ‘Έφη για την ζεστή φιλοξενία που μας παρείχαν. Το νόημα των ημερών ενσαρκώθηκε σε μια παρέα που διασκέδασε ,χόρεψε ,δέθηκε συναισθηματικά.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην εταιρεία Σιγανός η οποία μας πρόσφερε πλούσιο μπουφέ και στο ζαχαροπλαστείο Επιούσιος ,στις εταιρείες Επιτροπάκη Μαρία .κ Σία Ο.Ε. , Χατζηιωάννου Μ.Στυλιανός ,Σαμαριτάκη Αριστέα, Equipman Solutions HO.RE.CA Supplies ,Ελμένκο Δομικά Υλικά Ε.Π.Ε, που διέθεσαν γραφική ύλη, είδη καθαριότητας, ζωγραφικής, στον ΣΑΕΠΗ, στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και στους συντελεστές της εκδήλωσης μας, τον καταπληκτικό μάγο Ρόκο και τέλος τον εξαιρετικό συνάδελφο Κυριτσάκη Κώστα και τον φίλο του Παπαδομανωλάκη Αντώνη που έντυσαν μουσικά την εκδήλωση μας .

Όλοι ανταποκρίθηκαν με ανιδιοτέλεια, διάθεση αλληλεγγύης ,ευγένεια και ενθουσιασμό στην πρόσκληση μας και δημιούργησαν μια ημέρα που θα μας μείνει αξέχαστη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις για το...

Από 22 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2026 οι...

Στο νοσοκομείο ο θείος, στη φυλακή τα...

Παραμένει νοσηλευόμενος ο 43χρονος, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να...

Πρόσληψη προσωπικού με δίμηνες συμβάσεις για το...

Από 22 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2026 οι...

Στο νοσοκομείο ο θείος, στη φυλακή τα...

Παραμένει νοσηλευόμενος ο 43χρονος, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ένοχος για ενδοοικογενειακή βία ο 47χρονος πατέρας 16χρονου παιδιού με αυτισμό στα Χανιά

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον 47χρονο για απλή σωματική...

Ποινή φυλάκισης με αναστολή για τους Έλληνες που άνοιξαν σημαία στην Αγία Σοφία

Η απόφαση εκδόθηκε από τουρκικό δικαστήριο για το περιστατικό...