Συλλυπητήρια Ανακοίνωση για την απώλεια του Καθηγητή Δημήτρη Τσέτη

Ημερομηνία:

Η πρόωρη απώλεια του Καθηγητή επεμβατικής Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης Δημήτρη Τσέτη, μας γέμισε θλίψη. Ένας εξαιρετικός επιστήμονας , γιατρός, άνθρωπος δεν είναι πια κοντά μας.
Ο Δημήτρης Τσέτης υπήρξε πρωτοπόρος στον Τομέα της Επεμβατικής Ακτινολογίας και υπηρέτησε το Πανεπιστήμιο και τον ασθενή με συνέπεια και αυταπάρνηση. Βασικό στέλεχος του Τομέα Ακτινολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, με ιδιαίτερη συμβολή στην ανάδειξη της Ακτινολογίας της Κρήτης, στις κορυφαίες της χώρας μας. Πάντοτε συνοδοιπόρος με τις εξελίξεις συνέβαλε στην ανάδειξη της Επεμβατικής Αγγειολογίας.
Ο Δημήτρης έφυγε νωρίς, έχοντας να προσφέρει πολλά ακόμη. Η μνήμη του θα μείνει πάντα δυνατή στο ΠαΓΝΗ, στην Ιατρική, στους ανθρώπους που βοήθησε.
Στα παιδιά του, στη σύζυγό του και σε όλα τα οικεία του πρόσωπα εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μεγάλη Παρασκευή πίσω από τα κάγκελα! Η...

Κατάνυξη, συμβολισμοί και έντονη συγκίνηση - Η μέρα που...

Μήνυμα Κ. Σπυριδάκη – Βουλευτή Λασιθίου του...

Η Ανάσταση είναι η πιο βαθιά υπενθύμιση ότι το...

Μεγάλη Παρασκευή πίσω από τα κάγκελα! Η...

Κατάνυξη, συμβολισμοί και έντονη συγκίνηση - Η μέρα που...

Μήνυμα Κ. Σπυριδάκη – Βουλευτή Λασιθίου του...

Η Ανάσταση είναι η πιο βαθιά υπενθύμιση ότι το...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Πάσχα: Κατανυκτική και συγκινητική η Τελετή Αποκαθήλωσης σε Ελλάδα και Ιεροσόλυμα

Νωρίς το πρωί πραγματοποιήθηκε η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών,...

Χανιά: Προφυλακιστέος ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε 14χρονη μαθήτριά του

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα,...