Συμμετοχή Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Βιβλιοθηκών, στο Ηράκλειο

Ημερομηνία:

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων συμμετείχε ενεργά στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Βιβλιοθηκών, με τίτλο «Οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες μετασχηματίζονται: Προοπτικές και προκλήσεις», που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) σε συνεργασία με τη Βικελαία Δημοτική Βιβλιοθήκη, στο Ηράκλειο, από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου 2022.
Στο συνέδριο παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Γιάννης Γιαννακάκης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, καθώς και οι βιβλιοθηκονόμοι του Δήμου Χανίων, Αρετή Καρβέλη, Μαρία Μαραβελάκη, Χρυσούλα Αντωνακάκη και Ευαγγελία Μαστορακάκη.
Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων στο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου, η Βιβλιοθηκονόμος, Αρετή Καρβέλη, πραγματοποίησε παρουσίαση, με θέμα: «Δημοτική Βιβλιοθήκη Χανίων. Η Βιβλιοθήκη του Ελευθερίου Βενιζέλου».
Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου έγινε ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση για την εξέλιξη, την πρόοδο αλλά και τα προβλήματα των βιβλιοθηκών στη χώρα μας. Ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους της Βικελαίας Βιβλιοθήκης, τις πλούσιες συλλογές της και το εργαστήριο συντήρησης που διατηρεί.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δολοφονία Σταυρούλας: Τι έδειξε η νεκροψία –...

Την Τετάρτη η κηδεία της 45χρονης στα Χανιά. Το χτύπημα...

«Μια Αγκαλιά για τον Μάνο»: Τα Χανιά...

Κάλεσμα συμμετοχής από τον Δήμο Χανίων για τη μεγάλη...

Δολοφονία Σταυρούλας: Τι έδειξε η νεκροψία –...

Την Τετάρτη η κηδεία της 45χρονης στα Χανιά. Το χτύπημα...

«Μια Αγκαλιά για τον Μάνο»: Τα Χανιά...

Κάλεσμα συμμετοχής από τον Δήμο Χανίων για τη μεγάλη...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για Αβραμόπουλο: Η Ν.Δ. έχει καταντήσει πινάκιο δικαστηρίου με γαλάζιο λογότυπο

«Η περιβόητη “αριστεία” της Ν.Δ. έχει μόνιμη έδρα στις...

Μία δεκαετία μετά το Brexit: Οι σχέσεις Ην. Βασιλείου με ΕΕ – Τι λέει η κοινή γνώμη

Στις 23 Ιουνίου 2016, οι βρετανοί ψηφοφόροι επέλεξαν το...

“Πειρατική” TV: Στη φυλακή πατέρας και γιος, ελεύθερος ο αδερφός με εγγύηση 50.000 ευρώ

Συνολικά προφυλακίστηκαν τέσσερις κατηγορούμενοι, ενώ στους άλλους τρεις επιβλήθηκαν...

Σαφάρι ελέγχων για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Τέλος χρόνου για τους ιδιοκτήτες

Από την Τρίτη ξεκινούν οι αυτοψίες και η επιβολή...