Συμμετοχή της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων στην φοιτητική κινητοποίηση της Δευτέρας 13 Μάη

Αυτές τις ώρες, που το κράτος– δολοφόνος βομβαρδίζει τη Ράφα και η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ διαπράττεται πλέον με όρους κανιβαλισμού, καμμιά και κανείς μας δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος ή ουδέτερος σε αυτό το μακελειό ενός ολόκληρου λαού που συμβαίνει μπροστά στα μάτια όλης της ανθρωπότητας.

Δίνουμε αγωνιστικό παρών και συμμετέχουμε στην κινητοποίησηπου διοργανώνει ο Σύλλογος Εστίας Φοιτητών Πολυτεχνείου, τη Δευτέρα 13 Μάη και ώρα 20:00 στην Πλατεία της Αγοράς.

Ενώνουμε, πριν από όλα και πάνω από όλα, για άλλη μια φορά τη φωνή μας με το συγκλονιστικό παγκόσμιο κύμα αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό που γιγαντώνεται, για να τερματιστεί εδώ και τώρα η σφαγή στη Γάζα.Να ακουστεί πιο δυνατά η απαίτηση του φιλειρηνικού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος, της νεολαίας, του λαού να αποσύρει εδώ και τώρα η ελληνική κυβέρνηση τη στήριξή της στο κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ, να σταματήσει η εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο, να επιστρέψει η φρεγάτα “ΥΔΡΑ” από την Ερυθρά Θάλασσα.

Ιδιαίτερα σε αυτές τις συνθήκες που κλιμακώνονται η δολοφονική επίθεση και οι σχεδιασμοί του κράτους- δολοφόνου του Ισραήλ κατά του Παλαιστινιακού λαού και των άλλων λαών της Μέσης Ανατολής, η παρουσία των ΑμερικανοΝΑΤΟικών με την αρμάδα των πλοίων και αεροπλανοφόρων που κατέφθασαν στη Σούδα για να «ναρκοθετήσουν» τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, στον Περσικό και να στηρίξουν τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, είναι πρόκληση για τον λαό μας.

Δυναμώνουμε λοιπόν τον αγώνα και την αλληλεγγύη μας προς τον παλαιστινιακό λαό. Οι τεράστιες διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, οι χείμαρροι λαών σε όλο τον κόσμο που αψηφούν απαγορεύσεις και καταστολή, δείχνουν το τι μπορεί να κινητοποιήσει η μόνη υπερδύναμη που είναι οι λαοί.
Διεκδικούμε ενάντια στο δολοφονικό Ισραήλ και στους συνενόχους του, τις ΗΠΑ, την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, απαιτώντας την αναγνώριση του κράτους της Παλαιστίνης, όπως αποφάσισε το 2015 η ελληνική Βουλή, αλλά όλες οι κυβερνήσεις αρνούνται προκλητικά να εφαρμόσουν.
Απαιτούμε καμία εμπλοκή, να επιστρέψει η φρεγάτα “ΥΔΡΑ” από την Ερυθρά Θάλασσακαι να γυρίσουν πίσω όλες οι ελληνικές φρεγάτες, να κλείσουνη βάση της Σούδας και όλες οι ξένες βάσεις, να μη γίνει η Σούδα πολεμικό ορμητήριο των Νατοϊκών στη Μέση Ανατολή
Να διακοπεί κάθε οικονομική – πολιτική – στρατιωτική συνεργασία με το κράτος – δολοφόνο Ισραήλ.
Να σταματήσει το μακελειό στη Γάζα,
Να δυναμώσουμε την πάλη για το δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού για Παλαιστίνη ελεύθερη και ανεξάρτητη στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατ. Ιερουσαλήμ.
Επιστροφή όλων των Παλαιστίνιων προσφύγων στις εστίες τους, με βάση τις σχετικές αποφάσεις του ΟΗΕ και την άμεση απελευθέρωση όλων των Παλαιστίνιων και άλλων πολιτικών κρατουμένων που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.
Δίνουμε ραντεβού στο μεγάλο συλλαλητήριο της Δευτέρας 13 Μάη και ώρα 20:00 στην Πλατεία της Αγοράς.

Τα σχόλια είναι κλειστά.