Συμμετοχή της Περιφέρειας Κρήτης στη διεθνή έκθεση «ΟΠΑΠ Marathon Expo»

Ημερομηνία:

Η Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχει στη διεθνή έκθεση «ΟΠΑΠ Marathon Expo», του Αυθεντικού Μαραθωνίου, που αποτελεί την σημαντικότερη διεθνή έκθεση αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα. Η έκθεση πραγματοποιείται έως τις 9 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο του «TAE KWON DO» στην Αθήνα.

Μαζί με την Περιφέρεια Κρήτης συμμετέχουν αυτοδιοικητικοί και αθλητικοί φορείς από όλο το νησί.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης επισκέφτηκαν η Υπουργός Πολιτισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Ιωάννης Βρούτσης, η Υφυπουργός Τουρισμού Έλενα Ράπτη, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Λεωνίδας Τερζής, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς, η Προεδρος του ΣΕΓΑΣ Σοφία Σακοράφα, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Σωτήρης Κυρανάκος, ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ Γιώργος Γιατρουδάκης , ο Διευθυντής του Ανώτατου Συμβουλίου Ενόπλων Δυνάμεων Σπύρος Ανδριόπουλος.

Πρόκειται για μια δράση με δυναμική και εξωστρέφεια που αναδεικνύει έμπρακτα τις αθλητικές διοργανώσεις που στηρίζουν και τον τουρισμό, ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Λεωνίδας Τερζής.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Μ. Φαλαλάκη: Από το Ινστιτούτο Αστροφυσικής του...

Η ερευνήτρια, που ξεκίνησε από το Τμήμα Φυσικής του...

Χατζηδάκης: Εφικτή η δωδεκάμηνη τουριστική περίοδος στην...

Στην τελική φάση το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον...

Μ. Φαλαλάκη: Από το Ινστιτούτο Αστροφυσικής του...

Η ερευνήτρια, που ξεκίνησε από το Τμήμα Φυσικής του...

Χατζηδάκης: Εφικτή η δωδεκάμηνη τουριστική περίοδος στην...

Στην τελική φάση το Ειδικό Χωροταξικό Πλαίσιο για τον...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related