Συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με Πρέσβη του Βελγίου στην Ελλάδα

(Συζήτησαν και την επίσκεψη των Πρέσβεων της Ε.Ε. στις 18 Απριλίου στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της Λαμπαδηδρομίας PARIS 2004)

Εθιμοτυπική αλλά και ουσιαστική επίσκεψη στο Δήμαρχο Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινό πραγματοποίησε σήμερα ο Πρέσβης του Βελγίου στην Ελλάδα κ. Marc Calcoen.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκε ο προγραμματισμός της επίσκεψης των Πρέσβεων της Ε.Ε. στις 18 Απριλίου στο Ηράκλειο στο πλαίσιο της Λαμπαδηδρομίας PARIS 2004. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου, τόνισε ότι πρόκειται για μια σημαντική εκδήλωση για τον πάντα φιλόξενο Δήμο Ηρακλείου και εξέφρασε τη βούληση να την υποστηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, που θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία των Πρέσβεων,
Ο Αλέξης Καλοκαιρινός ενημέρωσε τον Πρέσβη του Βελγίου για μια σειρά σημαντικών θεμάτων που αφορούν το Δήμο αλλά και για θέματα που αφορούν την οικονομία, την ανάπτυξη, τον τουρισμό, το νέο αεροδρόμιο.
Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο Δήμαρχος και στο υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης στην Κρήτη, κάνοντας ειδική μνεία στα Πανεπιστήμια και το ΙΤΕ, ενώ αναφέρθηκε γενικότερα στο νησί δίνοντας μια ευρύτερη εικόνα στον κ. Marc Calcoen για την οικονομία, τον πολιτισμό, την κοινωνία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.