Συνάντηση του Δημάρχου Ηρακλείου Αλέξη Καλοκαιρινού με τον Ευρωβουλευτή Νίκο Παπανδρέου

Ημερομηνία:

Με τον Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκο Παπανδρέου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Αλέξης Καλοκαιρινός.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Νίκος Πανανδρέου αναφέρθηκε στις επικείμενες ευρωεκλογές και έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον Δήμο Ηρακλείου και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει.
Ο Αλέξης Καλοκαιρινός με τη σειρά του αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον, τονίζοντας την αναντιστοιχία που υφίσταται μεταξύ των αυξημένων αρμοδιοτήτων και μειούμενων πόρων. Ο Δήμαρχος Ηρακλείου ανέλυσε διεξοδικά τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί με την χάραξη του νέου ΒΟΑΚ και εξήγησε ότι η πόλη και οι κάτοικοι της θα αντιμετωπίσουν τεράστια προβλήματα στην καθημερινή κυκλοφορία αν δεν παραμείνει ο οδικός άξονας σε ενεργή σύνδεση με τον αστικό ιστό.
Άλλα θέματα που συζητήθηκαν, ήταν η επικείμενη υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης των ενετικών τειχών από το Υπουργείο Πολιτισμού στον Δήμο Ηρακλείου, η πολιτική διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου, καθώς και οι ενεργειακές κοινότητες.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκος Γιαλιτάκης, η Γενική Γραμματέας του Δήμου Ηρακλείου Μαρία Σκραφνάκη και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Τόνια Αντωνίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ένωση Ηρακλείου:Παντελής αδυναμία σύνταξης και ολοκλήρωσης των...

Σήμερα, 25/08/2026, έγινε συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου...

32 σημεία δωρεάν WiFi σε όλο το...

Με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής πρόσβασης και την...

Ένωση Ηρακλείου:Παντελής αδυναμία σύνταξης και ολοκλήρωσης των...

Σήμερα, 25/08/2026, έγινε συνάντηση στα γραφεία της Ένωσης Ηρακλείου...

32 σημεία δωρεάν WiFi σε όλο το...

Με στόχο την ενίσχυση της ψηφιακής πρόσβασης και την...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related