Συνάντηση Δημάρχου με τους καταστηματάρχες της οδού Έβανς

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τους καταστηματάρχες της οδού Έβανς είχε το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Απριλίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Γιάννη Ανασταστάκη, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την πορεία του έργου Ανάπλασης του Σταυρού της πόλης και τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα για τις επικείμενες εργασίες στην 1821 και στην Έβανς.

Οι καταστηματάρχες από την πλευρά τους επανέλαβαν στον Δήμαρχο το αίτημα να παραμείνει ο δρόμος κλειστός για τα αυτοκίνητα και μετά το πέρας των εργασιών, κάτι που η δημοτική αρχή το εξετάζει σοβαρά.

«Ενημερώσαμε τους καταστηματάρχες της οδού Έβανς για την πορεία του μεγάλου έργου της Ανάπλασης του Σταυρού. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία τους και την πολύμηνη ταλαιπωρία που έχουν υποστεί, τους ευχαριστούμε για την υπομονή τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι πρόκειται για μια παρέμβαση που θα αναβαθμίσει ουσιαστικά το κέντρο της πόλης, όπως ήδη έχει διαφανεί» δήλωσε ο Δήμαρχος μετά τη συνάντηση.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Εδώ θα στηθεί το αρχηγείο του “κρητικού”...

Σε τελική ευθεία η λειτουργία των γραφείων στο παλιό...

ΕΟΤ: Προβολή της Ανατολικής Κρήτης και της...

Ολλανδέζες bloggers γνώρισαν από κοντά την αυθεντική ελληνική φιλοξενία...

Εδώ θα στηθεί το αρχηγείο του “κρητικού”...

Σε τελική ευθεία η λειτουργία των γραφείων στο παλιό...

ΕΟΤ: Προβολή της Ανατολικής Κρήτης και της...

Ολλανδέζες bloggers γνώρισαν από κοντά την αυθεντική ελληνική φιλοξενία...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι κάτοικοι των νησιών του Ειρηνικού πιθανώς φέρουν το αρχαιότερο ανθρώπινο DNA στη Γη

Πώς επηρεάζει το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Ένα εντυπωσιακό γενετικό εύρημα...

Κιβωτός του Κόσμου: Σε δίκη για οικονομικές ατασθαλίες και ξέπλυμα χρήματος ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβύτερα

Όπως αναφέρεται στο δικαστικό βούλευμα, το ζευγάρι κατασκεύασε σπίτι...