Συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Κρήτης για την πορεία των μελετών ενίσχυσης και αποκατάστασης σεισμόπληκτων ναών

Ημερομηνία:

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης με αντικείμενο την πορεία των μελετών που υλοποιούνται στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης ύψους 720.000 ευρώ για σεισμόπληκτους ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου.

Η σύσκεψη έγινε υπό τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου Ανδρέας, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Αλλαγής και βιώσιμης κινητικότητας Γιάννης Αναστασάκης και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης πατήρ Γεώργιος Χριστοδουλάκης.

Σκοπός του έργου είναι η στατική ενίσχυση – αποκατάσταση ιερών ναών διαφόρων ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου που έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες οι οποίες προκλήθηκαν από τη σεισμική ακολουθία που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021 με επίκεντρο την περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στην Τύλισο σήμερα Τρίτη η Θεατρική Ομάδα...

Στην Τύλισο θα βρεθεί σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου στις...

Κρήτη: Στο «κόκκινο» η τουριστική κίνηση –...

Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα κινείται η τουριστική κίνηση στην...

Στην Τύλισο σήμερα Τρίτη η Θεατρική Ομάδα...

Στην Τύλισο θα βρεθεί σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου στις...

Κρήτη: Στο «κόκκινο» η τουριστική κίνηση –...

Σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα κινείται η τουριστική κίνηση στην...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Εορτολόγιο 11 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Τρίτη 11 Αυγούστου, σύμφωνα με το εορτολόγιο του...

Στην Τύλισο σήμερα Τρίτη η Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μαλεβιζίου

Στην Τύλισο θα βρεθεί σήμερα Τρίτη 11 Αυγούστου στις...

Ρέθυμνο:Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 11η «Γη Μυλοποτάμου»

Με εντυπωσιακή προσέλευση και ευρεία συμμετοχή ολοκληρώθηκε μία από...