Συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια Κρήτης για την πορεία των μελετών ενίσχυσης και αποκατάστασης σεισμόπληκτων ναών

Ημερομηνία:

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης με αντικείμενο την πορεία των μελετών που υλοποιούνται στο πλαίσιο προγραμματικής σύμβασης ύψους 720.000 ευρώ για σεισμόπληκτους ναούς της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου.

Η σύσκεψη έγινε υπό τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου Ανδρέας, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδος Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κλιματικής Αλλαγής και βιώσιμης κινητικότητας Γιάννης Αναστασάκης και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητρόπολης πατήρ Γεώργιος Χριστοδουλάκης.

Σκοπός του έργου είναι η στατική ενίσχυση – αποκατάσταση ιερών ναών διαφόρων ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου και Βιάννου που έχουν υποστεί σοβαρές βλάβες οι οποίες προκλήθηκαν από τη σεισμική ακολουθία που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021 με επίκεντρο την περιοχή του Αρκαλοχωρίου.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παραλίγο τραγωδία σε σχολείο στην Κρήτη: Καταδικάστηκε...

Με ποινή φυλάκισης 11 μηνών και 15 ημερών με...

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου… προειδοποιεί

Οδηγίες προς τους πολίτες. Οδηγίες προς τους πολίτες εξέδωσε το...

Παραλίγο τραγωδία σε σχολείο στην Κρήτη: Καταδικάστηκε...

Με ποινή φυλάκισης 11 μηνών και 15 ημερών με...

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου… προειδοποιεί

Οδηγίες προς τους πολίτες. Οδηγίες προς τους πολίτες εξέδωσε το...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-header-ad
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τοξική ατμόσφαιρα: Ο αέρας των ελληνικών πόλεων γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος

Τι δείχνουν τα στοιχεία. Ο αέρας που αναπνέουμε έχει γίνει...

Πώς θα «φακελωθούν» όλα τα χρέη κάθε νοικοκυριού

Έγινε το πρώτο βήμα με το Κεντρικό Μητρώο Πιστώσεων...