Συνάντηση εργασίας για την ενεργειακή αναβάθμιση των εργατικών κέντρων της Κρήτης

Ημερομηνία:

Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων των Εργατικών Κέντρων της Κρήτης συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που έγινε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης με εκπροσώπους του ΟΑΕΔ, του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και τον Περιφερειάρχη Κρήτης.
Κοινή ήταν η άποψη που εξέφρασαν οι παριστάμενοι για την αναγκαιότητα να υλοποιηθούν έργα ενεργειακής αναβάθμισης με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, τα οποία θα υποστηρίξουν το πολύπλευρο έργο που επιτελούν τα εργατικά κέντρα για τα σωματεία εργαζομένων και τα μέλη τους.
Στη συνάντηση η εκπρόσωπος της Διοίκησης του ΟΑΕΔ, Δήμητρα Κοκκίνου Αρχιτέκτονας ΜΔΕ Διαχείρισης Τεχνικών Έργων ΟΑΕΔ, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τους συμμετέχοντες για τεχνικά θέματα. Τα επιμέρους θέματα συντονισμού και συνεργασίας συζητήθηκαν με την συμμετοχή του Προέδρου του ΕΚΗ Στέλιου Βοργιά, του Περιφερειακού Διευθυντή ΟΑΕΔ Γιάννη Πάγκαλου, καθώς και του αντιπροέδρου του ΕΚΗ Νίκου Κοκολάκη, του Γ.Γ. Νεκτάριου Μωυσάκη, της Αν. Γραμματέα Εύας Σαμαριτάκη και των Γραμματέων Οργανωτικού Μιχάλη Ριζικιανάκη και Οικονομικού Νίκου Σμυρνάκη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Παραλίγο τραγωδία σε σχολείο στην Κρήτη: Καταδικάστηκε...

Με ποινή φυλάκισης 11 μηνών και 15 ημερών με...

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου… προειδοποιεί

Οδηγίες προς τους πολίτες. Οδηγίες προς τους πολίτες εξέδωσε το...

Παραλίγο τραγωδία σε σχολείο στην Κρήτη: Καταδικάστηκε...

Με ποινή φυλάκισης 11 μηνών και 15 ημερών με...

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου… προειδοποιεί

Οδηγίες προς τους πολίτες. Οδηγίες προς τους πολίτες εξέδωσε το...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-header-ad
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Τοξική ατμόσφαιρα: Ο αέρας των ελληνικών πόλεων γίνεται όλο και πιο επικίνδυνος

Τι δείχνουν τα στοιχεία. Ο αέρας που αναπνέουμε έχει γίνει...

Πώς θα «φακελωθούν» όλα τα χρέη κάθε νοικοκυριού

Έγινε το πρώτο βήμα με το Κεντρικό Μητρώο Πιστώσεων...