Συνάντηση εργασίας για την ενεργειακή αναβάθμιση των εργατικών κέντρων της Κρήτης

Ημερομηνία:

Η ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων των Εργατικών Κέντρων της Κρήτης συζητήθηκε κατά τη διάρκεια συνάντησης που έγινε σήμερα στην Περιφέρεια Κρήτης με εκπροσώπους του ΟΑΕΔ, του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και τον Περιφερειάρχη Κρήτης.
Κοινή ήταν η άποψη που εξέφρασαν οι παριστάμενοι για την αναγκαιότητα να υλοποιηθούν έργα ενεργειακής αναβάθμισης με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, τα οποία θα υποστηρίξουν το πολύπλευρο έργο που επιτελούν τα εργατικά κέντρα για τα σωματεία εργαζομένων και τα μέλη τους.
Στη συνάντηση η εκπρόσωπος της Διοίκησης του ΟΑΕΔ, Δήμητρα Κοκκίνου Αρχιτέκτονας ΜΔΕ Διαχείρισης Τεχνικών Έργων ΟΑΕΔ, ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και τους συμμετέχοντες για τεχνικά θέματα. Τα επιμέρους θέματα συντονισμού και συνεργασίας συζητήθηκαν με την συμμετοχή του Προέδρου του ΕΚΗ Στέλιου Βοργιά, του Περιφερειακού Διευθυντή ΟΑΕΔ Γιάννη Πάγκαλου, καθώς και του αντιπροέδρου του ΕΚΗ Νίκου Κοκολάκη, του Γ.Γ. Νεκτάριου Μωυσάκη, της Αν. Γραμματέα Εύας Σαμαριτάκη και των Γραμματέων Οργανωτικού Μιχάλη Ριζικιανάκη και Οικονομικού Νίκου Σμυρνάκη.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Λαφονήσι, Μπάλος και Φαλάσαρνα στο top-20 του...

Ανάμεσα στις 20 κορυφαίες παραλίες του κόσμου δεσπόζουν και...

Σοκ στην Κρήτη: Πήγε στο νοσοκομείο με...

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 23...

Λαφονήσι, Μπάλος και Φαλάσαρνα στο top-20 του...

Ανάμεσα στις 20 κορυφαίες παραλίες του κόσμου δεσπόζουν και...

Σοκ στην Κρήτη: Πήγε στο νοσοκομείο με...

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης 23...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Γάμος: Από τη ρουτίνα στη μακροχρόνια ευτυχία

9 συνήθειες για σχέσεις που αντέχουν στο χρόνο. Η μακροχρόνια...

Η «σπάνια» Αίτνα πονοκεφαλιάζει τους γεωλόγους

Το πιο ενεργό ηφαίστειο της Ευρώπης δεν μπορεί να...

Βουλή: Σφοδρές αντιδράσεις για τη δόμηση σε Natura περιοχές, κατατέθηκε το νομοσχέδιο

Δεν κάνει πίσω το Υπουργείο στη ρύθμιση που επιτρέπει...

Άγιος Δημήτριος: Συνέλαβαν 20χρονο για τη δολοφονία του 27χρονου

Η ΕΛΑΣ προχώρησε στην σύλληψη 20χρονου ο οποίος φέρεται...