Συνάντηση Κεφαλογιάννη – Οικονόμου: Σύντομα η έγκριση του Π.Δ. για το θέμα των ορίων του Πηγιανού Κάμπου

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αρμόδιο για θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος, κ. Δημήτρη Οικονόμου πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Στη συνάντηση, μεταξύ των άλλων, συζητήθηκαν θέματα εφαρμογής της χωροταξικής και πολεοδομικής νομοθεσίας, η επικείμενη δημοσιοποίηση των δασικών χαρτών, καθώς και η περαιτέρω επεξεργασία του νομοθετικού πλαισίου για τις περιβαλλοντικές αδειοδοτήσεις με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τέλος, συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα της επανέγκρισης ορίων, όρων και περιορισμών δόμησης του οικισμού του Πηγιανού Κάμπου, με τον κ. Οικονόμου να ενημερώνει τον κ. Κεφαλογιάννη, πως το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος έχει προσαρμοστεί στις παρατηρήσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, με τη σχετική εισηγητική έκθεση να έχει υπογραφεί και αποσταλεί, αναμένοντας την τελική έγκριση του Π.Δ.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ανακαινίζω 2026: Ποιες κατοικίες αφορά, μέχρι ποιο ύψος φτάνει η επιδότηση

Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα «Ανακαινίζω». Σε λειτουργία βρίσκεται...

Διακοπές ρεύματος στην Κρήτη αύριο Δευτέρα 22 Ιουνίου – Οι περιοχές και οι ώρες

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 22 Ιουνίου...

Ανοιχτό τη Δευτέρα το φαράγγι της Σαμαριάς και από τις δύο εισόδους

Κανονικά ανοιχτό θα είναι αύριο, Δευτέρα 22 Ιουνίου 2026,...