Συνάντηση Κουράκη με Κεγκέρογλου και σεισμοπαθείς: “Ήμουν, είμαι και θα είμαι στο πλευρό σας με πράξεις και έργα”

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου, στελέχη της Δημοτικής Αρχής και μέλη του Συλλόγου σεισμοπαθών “Η Ελπίδα” είχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Γιάννης Κουράκης, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές, την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Ο κ. Κουράκης ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για τις συνθήκες που επικρατούν 2,5 χρόνια μετά το σεισμό και τη στασιμότητα που ταλανίζει ακόμα τους κατοίκους, πάρα τον αγώνα δρόμου στον οποίο έχει επιδοθεί η νέα Δημοτική Αρχή.

“Άκουσα με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις λεπτομέρειες που διαμορφώνουν τη κατάσταση στο Δήμο και θα ανταποκριθώ σε ό,τι μου ζητηθεί, από όποια πολιτική θέση και αξίωμα. Η πορεία μου έχει αποδείξει εξάλλου ότι είμαι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων, άρα είναι δεδομένο ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε ο Δήμος να ανακάμψει και οι δημότες να λύσουν τα προβλήματά τους.

Έτσι κι αλλιώς οι παρεμβάσεις μου μέχρι τώρα είναι στοχευμένες και γνωρίζω απόλυτα τι βιώνουν οι κάτοικοι, όπως και την απόσταση μεταξύ έργων και λόγων σε ότι αφορά την κατάσταση την οποία παρουσιάζει η Κυβέρνηση σε σχέση με την περιοχή. Η πολιτεία πρέπει επιτέλους να επιδείξει γρήγορα αντανακλαστικά, μακριά από γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, προκειμένου η περιοχή να σταθεί ξανά στα πόδια της και να επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή των κατοίκων.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα στο πλευρό τους με πράξεις και έργα. Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Βασίλη Κεγκέρογλου, τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα αλλά και τους φορείς και τους πολίτες για την θερμή υποδοχή στο Δημοτικό Κατάστημα Αρκαλοχωρίου, τις ευχές για καλή επιτυχία και την ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε.”

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Το 4ο Malevizi Festival ξεσήκωσε τον κόσμο...

Με τον κόσμο να τραγουδά, να χορεύει και να...

«Παγκόσμια πρωτεύουσα» της επιστήμης το Ηράκλειο: Πάνω...

Το Ηράκλειο της Κρήτης ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα από...

Το 4ο Malevizi Festival ξεσήκωσε τον κόσμο...

Με τον κόσμο να τραγουδά, να χορεύει και να...

«Παγκόσμια πρωτεύουσα» της επιστήμης το Ηράκλειο: Πάνω...

Το Ηράκλειο της Κρήτης ετοιμάζεται να φιλοξενήσει ένα από...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης αύριο Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου

Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου...

Το «καλάθι» Μητσοτάκη στη ΔΕΘ 2026: Ποιοι κερδίζουν και πότε – Όλος ο χάρτης των πληρωμών

Μειώσεις τεκμηρίων και προκαταβολής φόρου, κατώτατος στα 1.000 ευρώ,...

Μάρω Κοντού: Η περιουσία που άφησε πίσω της – Ποιος κληρονόμησε το ρετιρέ στο Κουκάκι

Μια από τις γυναίκες που άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στο...

Τελικά, η μακροζωία είναι κληρονομική; Ίσως ναι, δείχνει νεότερη μελέτη

Νέα έρευνα αποτυπώνει πως τα παιδιά των αιωνόβιων είχαν...