Συνάντηση Κουράκη με Κεγκέρογλου και σεισμοπαθείς: “Ήμουν, είμαι και θα είμαι στο πλευρό σας με πράξεις και έργα”

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μινώα Πεδιάδας Βασίλη Κεγκέρογλου, στελέχη της Δημοτικής Αρχής και μέλη του Συλλόγου σεισμοπαθών “Η Ελπίδα” είχε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Γιάννης Κουράκης, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις Ευρωεκλογές, την Κυριακή 9 Ιουνίου.

Ο κ. Κουράκης ενημερώθηκε από τον Δήμαρχο για τις συνθήκες που επικρατούν 2,5 χρόνια μετά το σεισμό και τη στασιμότητα που ταλανίζει ακόμα τους κατοίκους, πάρα τον αγώνα δρόμου στον οποίο έχει επιδοθεί η νέα Δημοτική Αρχή.

“Άκουσα με ιδιαίτερη προσοχή όλες τις λεπτομέρειες που διαμορφώνουν τη κατάσταση στο Δήμο και θα ανταποκριθώ σε ό,τι μου ζητηθεί, από όποια πολιτική θέση και αξίωμα. Η πορεία μου έχει αποδείξει εξάλλου ότι είμαι άνθρωπος των έργων και όχι των λόγων, άρα είναι δεδομένο ότι θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου ώστε ο Δήμος να ανακάμψει και οι δημότες να λύσουν τα προβλήματά τους.

Έτσι κι αλλιώς οι παρεμβάσεις μου μέχρι τώρα είναι στοχευμένες και γνωρίζω απόλυτα τι βιώνουν οι κάτοικοι, όπως και την απόσταση μεταξύ έργων και λόγων σε ότι αφορά την κατάσταση την οποία παρουσιάζει η Κυβέρνηση σε σχέση με την περιοχή. Η πολιτεία πρέπει επιτέλους να επιδείξει γρήγορα αντανακλαστικά, μακριά από γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, προκειμένου η περιοχή να σταθεί ξανά στα πόδια της και να επανέλθει η κανονικότητα στη ζωή των κατοίκων.

Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα στο πλευρό τους με πράξεις και έργα. Ευχαριστώ θερμά το Δήμαρχο Βασίλη Κεγκέρογλου, τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα αλλά και τους φορείς και τους πολίτες για την θερμή υποδοχή στο Δημοτικό Κατάστημα Αρκαλοχωρίου, τις ευχές για καλή επιτυχία και την ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε.”

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων...

Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που αναγνωρίζει τη συστηματική...

Φονική πλημμύρα Αγίας Πελαγίας: 18 πρόσωπα στο...

Πρόκειται για στελέχη του δήμου Μαλεβιζίου και της Πολεοδομίας...

Με την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων...

Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που αναγνωρίζει τη συστηματική...

Φονική πλημμύρα Αγίας Πελαγίας: 18 πρόσωπα στο...

Πρόκειται για στελέχη του δήμου Μαλεβιζίου και της Πολεοδομίας...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Με την πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων βραβεύθηκε το 2ο Γυμνάσιο Ηρακλείου

Πρόκειται για μια διεθνή πιστοποίηση που αναγνωρίζει τη συστηματική...

Φονική πλημμύρα Αγίας Πελαγίας: 18 πρόσωπα στο εδώλιο για τους δύο νεκρούς και τις τεράστιες καταστροφές

Πρόκειται για στελέχη του δήμου Μαλεβιζίου και της Πολεοδομίας...

Συνάντηση Μ. Χνάρη με τους Συντονιστές των Κέντρων Υγείας ν. Ρεθύμνου

Ο Βουλευτής Ρεθύμνης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Μανόλης...

Αθλητικό φεστιβάλ σε τέσσερις πράξεις από σήμερα έως και την Τετάρτη στο Ρέθυμνο

Σε αθλητικό κόμβο εξελίσσεται αυτές τις ημέρες το Ρέθυμνο...