Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με εκπροσώπους των κτηνοτρόφων

Ημερομηνία:

Με το προεδρείο των κτηνοτρόφων του Ηρακλείου και εκπροσώπους του κλάδου και του πρωτογενή τομέα, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Οι κτηνοτρόφοι επισκέφθηκαν τον Περιφερειάρχη Κρήτης και ζήτησαν τη συνδρομή του στην προσπάθεια επίλυσης των πολλών προβλημάτων του κλάδου, παραδίδοντας σχετικό υπόμνημα με τα αιτήματά τους από το κεντρικό κράτος. Ζήτησαν μάλιστα την παρέμβασή του Στ. Αρναουτάκη προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσαν στις αυξήσεις των αγροτικών εφοδίων και στο «υπέρογκο κόστος της κτηνοτροφικής παραγωγής», γιατί είναι στοιχείο που τους αποτρέπει να συνεχίσουν να παράγουν, όπως χαρακτηριστικά τόνισαν. Σημείωσαν δε πως αν δεν δοθούν λύσεις σε θέματα όπως το αγροτικό πετρέλαιο, το κόστος παραγωγής, η συνδεδεμένη ενίσχυση του 2020 κ.α. προετοιμάζονται για δυναμικότερες κινητοποιήσεις.

Στη συνάντηση μετείχαν ο Πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Ηρακλείου Μιχάλης Γιαννακάκης, τα μέλη του Δ.Σ. του Κτηνοτροφικού Γεώργιος Προβίδης και Θανάσης Τσελεντάκης, το μέλος του Δ.Σ. του ΟΑΕΚ Γεώργιος Τζουλιαδάκης, καθώς και ο Πρόεδρος της Οργάνωσης Αμπελουργών Ελαιοκαλλιεργητών Κρήτης Πρίαμος Ιερωνυμάκης.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Διακοπές στα χωριά και τα βουνά –...

Είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο μεταρρυθμίσεων που στοχεύει στην αποσυμφόρηση...

Χανιά: Ανετράπη λεωφορείο στον δρόμο για Ανώπολη...

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή από χθες με...

Διακοπές στα χωριά και τα βουνά –...

Είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο μεταρρυθμίσεων που στοχεύει στην αποσυμφόρηση...

Χανιά: Ανετράπη λεωφορείο στον δρόμο για Ανώπολη...

Οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή από χθες με...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Διακοπές στα χωριά και τα βουνά – Νέο σχέδιο της Ε.Ε. αντίδοτο στον υπερτουρισμό

Είναι ένα φιλόδοξο σχέδιο μεταρρυθμίσεων που στοχεύει στην αποσυμφόρηση...

Κυβέρνηση σε παρακμή: Το Μαξίμου απέναντι σε μια νέα κανονικότητα που δεν προμηνύει τίποτε καλό

Η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη με μια ποιοτική κρίση αξιοπιστίας....

Μεσόγειο «ψηφίζουν» οι Ευρωπαίοι: Ταξίδια με «πυξίδα» την ασφάλεια και το χαμηλό κόστος

Η νότια Ευρώπη αναδεικνύεται στον απόλυτο πρωταγωνιστή της σεζόν. Ισχυρή...