Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με την διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας

Ημερομηνία:

Στο πλαίσιο της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Κοινωνικής Εργασίας η διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδας επισκέφθηκε τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ελεονώρα Χερίδη, η Αντιπρόεδρος Πόλυ Αγοράκη και ο Ταμίας Διονύσης Κοκώνης.
Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και την ενημέρωση, δηλώνοντας την στήριξη του στα αιτήματα του κλάδου που αφορούν κυρίως στο ενιαίο σύστημα κοινωνικής πολιτικής, νέες προσλήψεις για την στελέχωση των κοινωνικών υπηρεσιών και δομών και άλλα θεσμικά θέματα.
Παράλληλα ο κ. Αρναουτάκης επισήμανε την σημαντικότητα της επιστήμης της Κοινωνικής Εργασίας που επιτελούν οι Κοινωνικοί Λειτουργοί για την αντιμετώπιση-διαχείριση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Αυξημένα slots στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από τον...

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για την επιβατική κίνηση...

Νέες εκλογές Επισκόπων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο –...

Νέοι Βοηθοί Επίσκοποι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο – Ολοκληρώθηκε η...

Αυξημένα slots στο αεροδρόμιο Ηρακλείου από τον...

Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία για την επιβατική κίνηση...

Νέες εκλογές Επισκόπων στο Οικουμενικό Πατριαρχείο –...

Νέοι Βοηθοί Επίσκοποι στο Οικουμενικό Πατριαρχείο – Ολοκληρώθηκε η...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Απλοποιούνται οι διαδικασίες για την έκδοση διαβατηρίων

Τέθηκε σε λειτουργία νέα εφαρμογή ηλεκτρονικής διακίνησης των απαιτούμενων...

Επίδομα μητρότητας: «Κλείδωσε» η πρώτη πληρωμή για το 2026

Ποιες θα το λάβουν, ποιες μένουν εκτός. Αντίστροφα μετρά ο...