Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τις διοικήσεις ΣΕΚ και ΣΥΤΕΚ

Οι διοικήσεις του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης (ΣΕΚ) και του Συνδέσμου Τυποποιητών Ελαιολάδου Κρήτης (ΣΥΤΕΚ) επισκέφθηκαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη.
Στη συνάντηση συμμετείχαν συγκεκριμένα: Η Αντιπεριφερειάρχης πρωτογενή τομέα Ειρήνη Χουδετσανάκη-Γιακουμάκη, ο πρόεδρος του ΣΕΚ Άλκης Καλαμπόκης, ο πρόεδρος του ΣΥΤΕΚ Γιώργος Ανδρεαδάκης, οι Αντιπρόεδροι ΣΕΚ Μανόλης Καρπαδάκης και Γιώργος Νικολαράκης, Ελευθερία Γερμανάκη μέλος διοίκησης ΣΥΤΕΚ, Μαρία Φουλέ γ.γ. εξωστρέφειας ΣΕΚ, Νίκος Μπορμπουδάκης μέλος δ.σ. ΣΥΤΕΚ και Ελευθερία Μαμιδάκη μέλος ΣΥΤΕΚ.
Στη συνάντηση, οι διοικήσεις των παραγωγικών φορέων, που ευχήθηκαν καλή θητεία στον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την επανεκλογή του, παρουσίασαν στον Περιφερειάρχη τα θετικά στοιχεία που καταγράφουν οι εξαγωγές της Κρήτης.
Στο πλαίσιο της σύσκεψης υποβλήθηκε σειρά προτάσεων για την ενίσχυση της εξωστρέφειας του νησιού στο τομέα των εξαγωγών, αναλύθηκαν τα στοιχεία για τις Κρητικές εξαγωγές σε Ευρώπη και τρίτες χώρες οι οποίες καταγράφουν ρεκόρ εποχών (πρώτο εξάμηνο 2023), ενώ έγινα παράλληλα καταγραφή των προβλημάτων και υποβλήθηκαν συγκεκριμένες προτάσεις για την επίλυση τους.
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε τις διοικήσεις του ΣΕΚ και του ΣΥΤΕΚ για την επίσκεψη και τη συνεργασία υπογραμμίζοντας, ότι, η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει έμπρακτα να στηρίζει το παραγωγικό έργο των δυο φορέων που ενδυναμώνουν την Κρητική Οικονομία.

Τα σχόλια είναι κλειστά.