Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Πρέσβη του Μαρόκου στην Ελλάδα

Ημερομηνία:

Συνάντηση με τον Πρέσβη του Βασιλείου του Μαρόκου στην Ελλάδα Mohhamed Sbihi, είχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του Επίτιμου Πρόξενου του Μαρόκου στην Κρήτη Μανόλη Γαλανάκη και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Παύλου Μπαριτάκη.

Στη συνάντηση ο Περιφερειάρχης και ο Πρέσβης του Μαρόκου συζήτησαν θέματα συνεργασίας που σχετίζονται με τους τομείς της οικονομίας, του τουρισμού, του πολιτισμού αλλά και της συνεργασίας με τα ερευνητικά-εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κρήτης.

Μάλιστα ο κ. Mohhamed Sbihi εξέφρασε το ενδιαφέρον για την αεροπορική διασύνδεση της Κρήτης με το Ραμπάτ και την ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος, καθώς πολλοί συμπατριώτες του, όπως είπε, αγαπούν την Κρήτη και την επισκέπτονται.
Ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης ευχαρίστησε τον Πρέσβη του Μαρόκου για την επίσκεψη επισημαίνοντας ότι μπορεί να υπάρξει ενίσχυση της συνεργασίας σε οικονομικό, τουριστικό, εκπαιδευτικό και πολιτιστικό επίπεδο με το Μαρόκο.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Η σημαντική προσφορά του Συλλόγου Ανακουφιστικής Φροντίδας...

Διεθνές σεμινάριο στην Κρήτη στις 29, 30 και 31...

Η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνης τίμησε την...

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης και η αρμόδια...

Η σημαντική προσφορά του Συλλόγου Ανακουφιστικής Φροντίδας...

Διεθνές σεμινάριο στην Κρήτη στις 29, 30 και 31...

Η Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνης τίμησε την...

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ρεθύμνης και η αρμόδια...
politika-kritis-header-ad
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
CANALE 300X250
politika-kritis-ad

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Επιστήμονες εντόπισαν «διακόπτη» της κατάθλιψης στον εγκέφαλο

Μια νέα μελέτη δείχνει ότι το χρόνιο άγχος αλλοιώνει...

«Τελειώνει η θάλασσα όπως την ξέραμε» – Οι ύφαλοι ξεπέρασαν το σημείο χωρίς επιστροφή

Διεθνής ομάδα κάπου 160 επιστημόνων μελετά την κατάσταση υγείας...

Εφοδος της OLAF στα γραφεία του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Αθήνα

Οι ελεγκτές της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Απάτης έχουν...