Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Πρέσβη της Ιαπωνίας στην Ελλάδα

Ημερομηνία:

Ο Πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα Yasunori NAKAYAMA επισκέφθηκε σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, στο πλαίσιο της παρουσίας του στην Κρήτη για την έκθεση αρχαίων έργων ιαπωνικής τέχνης από τις πολύτιμες συλλογές του Εθνικού Μουσείου του Τόκιο και άλλους πολιτιστικούς φορείς της Ιαπωνίας που εγκαινιάζεται αύριο το απόγευμα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου.
Ο Πρέσβης της Ιαπωνίας εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Μινωικό Πολιτισμό, την ιστορία της Κρήτης και την επιθυμία του να υπάρξουν περαιτέρω συνεργασίες και πολιτιστική διασύνδεση με την Κρήτη, ενόψει των εορτασμών για την συμπλήρωση 125 ετών διπλωματικών σχέσεων «Ελλάδας – Ιαπωνίας» την επόμενη χρονιά (2024).
Ο Περιφερειάρχης Κρήτης επεσήμανε πως στρατηγική στόχευση για το νησί αποτελεί η εξωστρέφεια, η προώθηση και ανάδειξη του πολιτιστικού αποθέματος του νησιού, με επίκεντρο την μακραίωνη ιστορία και τον πολιτισμό της Κρήτης. Ο Σταύρος Αρναουτάκης σημείωσε πως η Περιφέρεια Κρήτης υποστηρίζει με χαρά την περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών τόσο στον πολιτισμό όσο και στον τουρισμό.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Με θρησκευτική κατάνυξη χειροτονείται ο νέος Μητροπολίτης...

Σε κλίμα κατάνυξης και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών...

Ηράκλειο:Στη μονάδα βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων Κάτω Ασιτών...

Η μονάδα παράγει και νερό άρδευσης έως 150 κυβικά...

Με θρησκευτική κατάνυξη χειροτονείται ο νέος Μητροπολίτης...

Σε κλίμα κατάνυξης και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών...

Ηράκλειο:Στη μονάδα βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων Κάτω Ασιτών...

Η μονάδα παράγει και νερό άρδευσης έως 150 κυβικά...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related