Συνάντηση Περιφερειάρχη Κρήτης με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης

Με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ) Γιώργο Καραμπέτσο, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη Γιώργου Πιτσούλη και του Γ.Γ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Νεκτάριου Χαλβατζή.
Στη διάρκεια της συνάντησης στη Περιφέρεια συζητήθηκαν θέματα για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κρήτης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Συγκεκριμένα εξετάστηκε η προετοιμασία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πετοσφαίρισης under 18 γυναικών που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο του Ιούλιο του 2024, διοργάνωση που θα στηρίξει η Περιφέρεια Κρήτης.
Παράλληλα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος συνυπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας για την ανάπτυξη υποδομών και εγκαταστάσεων καθώς και η καθιέρωση αναπτυξιακών προγραμμάτων εκμάθησης των αγωνισμάτων βόλεϊ και beach volley στα παιδιά αλλά και ευρύτερα σε όλες τις ηλικίες.
Από την πλευρά του ο κ. Καραμπέτσος ευχαρίστησε για την συνεργασία και στήριξη τον κ. Αρναουτάκη αλλά και τον κ. Πιτσούλη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.