Συνάντηση Σέβης Βολουδάκη με τον Υπουργό Yγείας κ. Γεωργιάδη

Ημερομηνία:

Η βουλευτής Χανίων Σέβη Βολουδάκη συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν ήταν τα εξής:

-Η ανάγκη στελέχωσης του νοσοκομείου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Συγκεκριμένες ειδικότητες όπως αυτές του ψυχιάτρου και του παιδοψυχιάτρου πρέπει να καλυφθούν άμεσα.

– Το πρόβλημα στελέχωσης με γιατρούς που αντιμετωπίζουν τα απομακρυσμένα Κέντρα Υγείας καθώς κάποιες προκηρύξεις θέσεων καταλήγουν άγονες λόγω ελλείψης ενδιαφέροντος από γιατρούς – έχει ήδη συμβεί σε Σφακιά και Κίσαμο. Το Υπουργείο θα πρέπει να δώσει κίνητρα στους γιατρούς που θα στελεχώσουν απομακρυσμένα ΚΥ ή ιατρεία, όπως επίδομα μετακίνησης ή στέγασης. Ομοίως, η βουλευτής τόνισε την ανάγκη να στελεχωθεί το Ιατρείο της Παλιόχωρας, με αντίστοιχα κίνητρα μιας και η αύξηση του πληθυσμού κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου κάνει επιτακτική την ανάγκη αυτή.

Ακόμη, η κ. Βολουδάκη αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα συνέργειας με το Ναυτικό νοσοκομείο, ώστε να υπάρχει αλληλοβοήθεια στην κάλυψη των αναγκών ενώ, τέλος, αναφέρθηκε στη λήξη των συμβάσεων του επικουρικού προσωπικού και του προσωπικού που προσελήφθη την περίοδο Covid και ζήτησε να υπάρξει σχετική μέριμνα μια και οι ανάγκες που καλύπτουν είναι σημαντικές και έχουν συνεισφέρει με όλες τους τις δυνάμεις κατά την περίοδο του κορονοϊού έως και σήμερα.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Xανιά:Κορυφαία περιβαλλοντική διάκριση για το Δήμο Καντάνου-Σελίνου...

𝝟𝝤𝝦𝝪𝝫𝝖𝝞𝝖 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝗𝝖𝝠𝝠𝝤𝝢𝝩𝝞𝝟𝝜 𝝙𝝞𝝖𝝟𝝦𝝞𝝨𝝜 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝤𝝢 𝝙𝝜𝝡𝝤 𝝟𝝖𝝢𝝩𝝖𝝢𝝤𝝪 - 𝝨𝝚𝝠𝝞𝝢𝝤𝝪...

Χανιά:Παρουσίαση του βιβλίου “Asnan” του Georges Salameh

Παρουσίαση σήμερα, Δευτέρα 2 Μαρτίου, και ώρα 19:30,...

Xανιά:Κορυφαία περιβαλλοντική διάκριση για το Δήμο Καντάνου-Σελίνου...

𝝟𝝤𝝦𝝪𝝫𝝖𝝞𝝖 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝗𝝖𝝠𝝠𝝤𝝢𝝩𝝞𝝟𝝜 𝝙𝝞𝝖𝝟𝝦𝝞𝝨𝝜 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝤𝝢 𝝙𝝜𝝡𝝤 𝝟𝝖𝝢𝝩𝝖𝝢𝝤𝝪 - 𝝨𝝚𝝠𝝞𝝢𝝤𝝪...

Χανιά:Παρουσίαση του βιβλίου “Asnan” του Georges Salameh

Παρουσίαση σήμερα, Δευτέρα 2 Μαρτίου, και ώρα 19:30,...
VAVOULAS GROUP 728×90
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Δήμος Ηρακλείου:Συνεδριάζει την Τρίτη 3 Μαρτίου η Δημοτική Επιτροπή

Την Τρίτη 3 Μαρτίου στις 13:00 συνεδριάζει η Δημοτική...

Xανιά:Κορυφαία περιβαλλοντική διάκριση για το Δήμο Καντάνου-Σελίνου στα Greek Green Awards 2026

𝝟𝝤𝝦𝝪𝝫𝝖𝝞𝝖 𝝥𝝚𝝦𝝞𝝗𝝖𝝠𝝠𝝤𝝢𝝩𝝞𝝟𝝜 𝝙𝝞𝝖𝝟𝝦𝝞𝝨𝝜 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝤𝝢 𝝙𝝜𝝡𝝤 𝝟𝝖𝝢𝝩𝝖𝝢𝝤𝝪 - 𝝨𝝚𝝠𝝞𝝢𝝤𝝪...

Συναυλία με το Νέο Κρητικό Κουαρτέτο στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2026, στις 21:00, στην Αίθουσα Συναυλιών Το...