Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μ. Λιονή είχε σήμερα το Σωματείο Ρεθυμνίων Πληγέντων κατά τη Ναζιστική Κατοχή 1941 – 1944

Εθιμοτυπική επίσκεψη στην Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, πραγματοποίησε σήμερα το ΔΣ του Σωματείου Ρεθυμνίων Πληγέντων κατά τη Ναζιστική Κατοχή 1941 – 1944 προκειμένου να την ενημερώσουν για τις δράσεις και πρωτοβουλίες του Σωματείου.
Το ΔΣ του Σωματείου Ρεθυμνίων Πληγέντων κατά τη Ναζιστική Κατοχή 1941 – 1944 αποτελούμενο από τους:
Γιώργο Σταράκη, Πρόεδρο, Αντώνη Σαραντινάκη, Αντιπρόεδρο, Αρτεμισία Τσουρλάκη, Μέλος, Εμμανουήλ Βάρδα, Υπεύθυνο Τύπου και τον εκπρόσωπο των Γενικών Αρχείων του Κράτους, Ιωάννη Κυριμάκη, ενημέρωσαν την κα Λιονή για την πορεία διεκδίκησης των Γερμανικών Επανορθώσεων. Μάλιστα, τόνισαν ότι επίκειται συνάντηση του Σωματείου με τον Πρόεδρο της Βουλής για την οριστική επίλυση του θέματος.
Επιπρόσθετα, τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου Ρεθυμνίων Πληγέντων κατά τη Ναζιστική Κατοχή 1941 – 1944 αναφέρθηκαν στις ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή του παραρτήματος των Γενικών Αρχείων του Κράτους στο Ρέθυμνο, που δυσχεραίνουν το σημαντικό έργο της Υπηρεσίας και ζήτησαν τη συνδρομή της Περιφέρειας Κρήτης στο ζήτημα αυτό.

Τα σχόλια είναι κλειστά.