Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρία Λιονή είχε σήμερα η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

Ημερομηνία:

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, είχε σήμερα η Υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη, συνοδευόμενη από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, στο πλαίσιο επίσκεψης, που πραγματοποιεί στο Ρέθυμνο.

Κατά τη συνάντηση έγινε αναφορά στην εξέλιξη της τουριστικής περιόδου στην Κρήτη, καθώς και στην πορεία των εμβολιασμών, που όπως τονίστηκε, αναμένεται να έχουν καθοριστική σημασία σε ό,τι αφορά στη λειτουργία του τουριστικού κλάδου και την οικονομία εν γένει. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στο πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τον COVID – 19 , που υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης, για το οποίο μάλιστα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης σημείωσε ότι γίνονται προσπάθειες να εξευρεθούν από την Περιφέρεια Κρήτης κονδύλια, ώστε να συμπεριληφθούν και άλλοι ΚΑΔ στις επιχειρήσεις, που δικαιούνται την οικονομική ενίσχυση της μη επιστρεπτέας.

Τέλος, η Υφυπουργός Τουρισμού εξέφρασε την ικανοποίησή της για το επιμορφωτικό πρόγραμμα για την προφύλαξη από τον COVID – 19 και τα μέτρα πρόληψης στους εργαζομένους στον Τουρισμό, που υλοποίησε πρώτη σε πανελλαδικό επίπεδο η Περιφέρεια Κρήτης και είχε ως αποτέλεσμα και άλλες Περιφέρειας της χώρας να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Ρέθυμνο : Εντοπισμός δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις νομοθεσίας περί...

Λαμπρά εγκαίνια της «Γιορτής Κρητικής Διατροφής 2026»...

Στ. Αρναουτάκης: Επενδύουμε στις ρίζες μας, για να δώσουμε...

Ρέθυμνο : Εντοπισμός δενδρυλλίων κάνναβης

Συνελήφθη ημεδαπός για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παραβάσεις νομοθεσίας περί...

Λαμπρά εγκαίνια της «Γιορτής Κρητικής Διατροφής 2026»...

Στ. Αρναουτάκης: Επενδύουμε στις ρίζες μας, για να δώσουμε...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Οι αριθμοί της ανήλικης παραβατικότητας – Πιο σκληρά και πιο βίαια τα εγκλήµατα

«ΤΑ ΝΕΑ» παρουσιάζουν στοιχεία για τις συλλήψεις και υποθέσεις...

Eurovision: Ο Καναδάς θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό τραγουδιού από το 2027

Ο Καναδάς θα είναι πλήρες μέλρος της EBU με...

Μια δικαίωση με πολλά μηνύματα

Η απόφαση ήταν κόλαφος, εκδόθηκε στις 23 Ιουνίου από...