Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρία Λιονή είχε σήμερα η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

Ημερομηνία:

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, είχε σήμερα η Υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη, συνοδευόμενη από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, στο πλαίσιο επίσκεψης, που πραγματοποιεί στο Ρέθυμνο.

Κατά τη συνάντηση έγινε αναφορά στην εξέλιξη της τουριστικής περιόδου στην Κρήτη, καθώς και στην πορεία των εμβολιασμών, που όπως τονίστηκε, αναμένεται να έχουν καθοριστική σημασία σε ό,τι αφορά στη λειτουργία του τουριστικού κλάδου και την οικονομία εν γένει. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στο πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τον COVID – 19 , που υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης, για το οποίο μάλιστα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης σημείωσε ότι γίνονται προσπάθειες να εξευρεθούν από την Περιφέρεια Κρήτης κονδύλια, ώστε να συμπεριληφθούν και άλλοι ΚΑΔ στις επιχειρήσεις, που δικαιούνται την οικονομική ενίσχυση της μη επιστρεπτέας.

Τέλος, η Υφυπουργός Τουρισμού εξέφρασε την ικανοποίησή της για το επιμορφωτικό πρόγραμμα για την προφύλαξη από τον COVID – 19 και τα μέτρα πρόληψης στους εργαζομένους στον Τουρισμό, που υλοποίησε πρώτη σε πανελλαδικό επίπεδο η Περιφέρεια Κρήτης και είχε ως αποτέλεσμα και άλλες Περιφέρειας της χώρας να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Στο Ρέθυμνο για τον Εορτασμό της Εθνικής...

Χρόνια Πολλά, Ελλάδα! Στο Ρέθυμνο, στον τόπο που γεννήθηκα και...

Ρέθυμνο:Το μήνυμα του Μανόλη Χνάρη για την...

«Η28η Οκτωβρίου είναι ημέρα εθνικής υπερηφάνειας, ενότητας και μνήμης....

Στο Ρέθυμνο για τον Εορτασμό της Εθνικής...

Χρόνια Πολλά, Ελλάδα! Στο Ρέθυμνο, στον τόπο που γεννήθηκα και...

Ρέθυμνο:Το μήνυμα του Μανόλη Χνάρη για την...

«Η28η Οκτωβρίου είναι ημέρα εθνικής υπερηφάνειας, ενότητας και μνήμης....
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ισπανία: Τα 17 λεπτά που οδήγησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία

Σοβαρά ερωτήματα για τις εντολές του κέντρου ελέγχου μετά...

Πόθεν έσχες: Σταθερά στις 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία – Τι ισχύει από φέτος

Το πόθεν έσχες αποκτά έτσι για πρώτη φορά μια...

Δέματα από χώρες εκτός ΕΕ: Τι αλλάζει στις χρεώσεις από την 1η Νοεμβρίου

Από την 1η Νοεμβρίου τίθεται σε εφαρμογή ένα νέο...