Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρία Λιονή είχε σήμερα η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη

Ημερομηνία:

Συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, είχε σήμερα η Υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη, συνοδευόμενη από τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, στο πλαίσιο επίσκεψης, που πραγματοποιεί στο Ρέθυμνο.

Κατά τη συνάντηση έγινε αναφορά στην εξέλιξη της τουριστικής περιόδου στην Κρήτη, καθώς και στην πορεία των εμβολιασμών, που όπως τονίστηκε, αναμένεται να έχουν καθοριστική σημασία σε ό,τι αφορά στη λειτουργία του τουριστικού κλάδου και την οικονομία εν γένει. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης στο πρόγραμμα ενίσχυσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων από τον COVID – 19 , που υλοποιήθηκε από την Περιφέρεια Κρήτης, για το οποίο μάλιστα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης σημείωσε ότι γίνονται προσπάθειες να εξευρεθούν από την Περιφέρεια Κρήτης κονδύλια, ώστε να συμπεριληφθούν και άλλοι ΚΑΔ στις επιχειρήσεις, που δικαιούνται την οικονομική ενίσχυση της μη επιστρεπτέας.

Τέλος, η Υφυπουργός Τουρισμού εξέφρασε την ικανοποίησή της για το επιμορφωτικό πρόγραμμα για την προφύλαξη από τον COVID – 19 και τα μέτρα πρόληψης στους εργαζομένους στον Τουρισμό, που υλοποίησε πρώτη σε πανελλαδικό επίπεδο η Περιφέρεια Κρήτης και είχε ως αποτέλεσμα και άλλες Περιφέρειας της χώρας να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Συνάντηση Εργασίας του νεοσύστατου Συλλόγου Alzheimer Μυλοποτάμου...

Ονεοσύστατος Σύλλογος Alzheimer «Αμάλθεια», ο οποίος τελεί υπό την...

Ρέθυμνο:Συνελήφθη ακόμα ένα για ληστεία, πρόκληση...

Συνελήφθη ακόμα -1- ημεδαπός κατηγορούμενος για ληστεία, πρόκληση...

Συνάντηση Εργασίας του νεοσύστατου Συλλόγου Alzheimer Μυλοποτάμου...

Ονεοσύστατος Σύλλογος Alzheimer «Αμάλθεια», ο οποίος τελεί υπό την...

Ρέθυμνο:Συνελήφθη ακόμα ένα για ληστεία, πρόκληση...

Συνελήφθη ακόμα -1- ημεδαπός κατηγορούμενος για ληστεία, πρόκληση...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Συντάξεις: Στον «πάγο» για άλλη μία χρονιά οι επικουρικές – Χωρίς αυξήσεις 1.300.000 συνταξιούχοι

Ωστόσο, ο κλάδος της επικουρικής ασφάλισης (ΕΤΕΑΕΠ) εμφανίζει πλεόνασμα. Χωρίς...

Στρατιωτική θητεία: Αλλάζουν όλα στην εκπαίδευση των νεοσύλλεκτων – Το νέο χρονοδιάγραμμα

Η απόφαση του Νίκου Δένδια καθορίζει τρία στάδια εκπαίδευσης...

Σπίτι μου 3: Δάνεια έως 230.000 ευρώ, επιδότηση ανακαίνισης έως 95% – Τα 11 νέα μέτρα για το στεγαστικό

Νέες παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος στέγασης προωθεί...