Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΠΣΚΗ Μύρωνα Μιχαηλίδη

Ημερομηνία:

Με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9 ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου Μύρων Μιχαηλίδης.

Κατά την συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Μύρων Μιχαηλίδης παρουσίασε στην Υπουργό τα πεπραγμένα του ΠΣΚΗ και το πλήρες πρόγραμμα της καλλιτεχνικής περιόδου 2022 – 23, το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα μετά την περίοδο της πανδημίας.

Παράλληλα, ανέλυσε τις προοπτικές και τις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρει το ΠΣΚΗ στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Κρήτης, τονίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του, όπως είναι η αρτιότητα των χώρων, του εξοπλισμού, καθώς και η στελέχωσή του με εξειδικευμένο προσωπικό.

«Η κα. Μενδώνη, πλήρως ενήμερη για το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο και συμπαραστάτη στην προσπάθεια πολιτιστικής ανάπτυξης που καταβάλλουμε» αναφέρει σε δήλωσή του ο Μύρων Μιχαηλίδης, επισημαίνοντας: «Κοινός στόχος είναι να βρεθούν τρόποι ουσιαστικής εμβάθυνσης της συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού με το ΠΣΚΗ. Μιας συνεργασίας που μόνο οφέλη θα προσφέρει στο κοινό της Κρήτης. Γνωρίζοντας καλά τις ικανότητες της κας Υπουργού και διαπιστώνοντας, για μια ακόμη φορά, την βούλησή της να προσφέρει στον τόπο μας, είμαι αισιόδοξος για ό,τι ακολουθήσει.».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

«Νομίζαμε ότι έπεσε βόμβα»: Κεραυνός διέλυσε καμινάδα...

Κεραυνός προκάλεσε πανικό σε τριμελή οικογένεια στον Καρτερό του...

Ηράκλειο:Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της καλλιτεχνικής περιόδου 2026...

Το πρόγραμμα της νέας καλλιτεχνικής περιόδου 2026-27 του Πολιτιστικού...

«Νομίζαμε ότι έπεσε βόμβα»: Κεραυνός διέλυσε καμινάδα...

Κεραυνός προκάλεσε πανικό σε τριμελή οικογένεια στον Καρτερό του...

Ηράκλειο:Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της καλλιτεχνικής περιόδου 2026...

Το πρόγραμμα της νέας καλλιτεχνικής περιόδου 2026-27 του Πολιτιστικού...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Στο Ρέθυμνο για δύο ημέρες ο Κωνσταντίνος Τασούλας – Διπλή ανακήρυξη σε επίτιμο δημότη

Διήμερη παρουσία στο Ρέθυμνο αναμένεται να έχει ο Πρόεδρος...

Εκατοντάδες εκταφές θυμάτων του Covid – Έξι χρόνια μετά, οι σοροί δεν έχουν αποσυντεθεί

Η χρήση νάιλον καλυμμάτων στις σορούς και στα φέρετρα...