Συνάντηση της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνας Μενδώνη με τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΠΣΚΗ Μύρωνα Μιχαηλίδη

Ημερομηνία:

Με την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη συναντήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9 ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Πολιτιστικού Συνεδριακού Κέντρου Ηρακλείου Μύρων Μιχαηλίδης.

Κατά την συζήτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα στο Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, ο Μύρων Μιχαηλίδης παρουσίασε στην Υπουργό τα πεπραγμένα του ΠΣΚΗ και το πλήρες πρόγραμμα της καλλιτεχνικής περιόδου 2022 – 23, το πρώτο ολοκληρωμένο πρόγραμμα μετά την περίοδο της πανδημίας.

Παράλληλα, ανέλυσε τις προοπτικές και τις αναπτυξιακές δυνατότητες που προσφέρει το ΠΣΚΗ στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Κρήτης, τονίζοντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά του, όπως είναι η αρτιότητα των χώρων, του εξοπλισμού, καθώς και η στελέχωσή του με εξειδικευμένο προσωπικό.

«Η κα. Μενδώνη, πλήρως ενήμερη για το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο και συμπαραστάτη στην προσπάθεια πολιτιστικής ανάπτυξης που καταβάλλουμε» αναφέρει σε δήλωσή του ο Μύρων Μιχαηλίδης, επισημαίνοντας: «Κοινός στόχος είναι να βρεθούν τρόποι ουσιαστικής εμβάθυνσης της συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού με το ΠΣΚΗ. Μιας συνεργασίας που μόνο οφέλη θα προσφέρει στο κοινό της Κρήτης. Γνωρίζοντας καλά τις ικανότητες της κας Υπουργού και διαπιστώνοντας, για μια ακόμη φορά, την βούλησή της να προσφέρει στον τόπο μας, είμαι αισιόδοξος για ό,τι ακολουθήσει.».

Προηγούμενο Άρθρο
placeholder text
Επόμενο Άρθρο
placeholder text

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σάββατο 13...

Η Αντιδήμαρχος Ρένα Παπαδάκη-Σκαλίδη θα είναι η Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Ηράκλειο:Με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από...

Με επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σάββατο 13...

Η Αντιδήμαρχος Ρένα Παπαδάκη-Σκαλίδη θα είναι η Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Ηράκλειο:Με επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων από...

Με επιμνημόσυνη δέηση που πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης...
politika-kritis-ad
politika-kritis-ad

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related

Ο Γιώργος Σαμπάνης 15 Ιουλίου στο Ρέθυμνο

Γιώργος Σαμπάνης Καλοκαίρι 2026 ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2026 ΦΡΟΥΡΙΟ ΦΟΡΤΕΤΖΑ...

Δήμος Ηρακλείου:Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας για το Σάββατο 13 Ιουνίου και Κυριακή 14 Ιουνίου 2026

Η Αντιδήμαρχος Ρένα Παπαδάκη-Σκαλίδη θα είναι η Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας...

Το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας στην Διεθνή Έκθεση BEYOND 2026

Mε εκθέματα στην αιχμή της καινοτομίας και συμμετοχή σε...